Pluspunten
Ik had bij mijn bestelling per abuis een foutieve maatvering besteld bij een van mijn producten. Er werd meteen contact met me opgenomen om na te vragen of het bewust was of om een vergissing gaan. Dat noem ik service!
Pluspunten
snelle levering! goede kwaliteit en precies zoals op de foto
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel klantvriendelijk bedrijf met mooie Melano sieraden
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Top! Van bestelling tot levering en alles daartussen is prima geregeld.
Pluspunten
Het bestelde product wordt mooi verpakt. Ik kan het eventueel ook gelijk zonder cadeaupapier aan iemand geven.
VerbeterpuntenAls ik bel wordt er niet opgenomen, en als ik een e-mail stuur wordt dit niet beantwoord. TIP: Beter bereikbaar zijn. De MelanO balletjes die ik op de website bestel zijn al meerdere malen verkeerd geleverd. Ik heb al vaker de verkeerde kleuren toegestuurd gekregen en het wordt ook niet opgelost.
Klant heeft in december 1 bestelling geplaatst voor 2 balletjes, dit is ook de enige bestelling die bij ons is geplaatst sinds 2011. Via mail nooit enige klacht ontvangen, ook spam mail gecheckt. Gemiste gesprekken met nummermelding bellen we terug. Klant meerdere mails gestuurd i.vm. deze feedback, maar hier tot nu toe nooit een reactie op ontvangen.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levwring
Pluspunten
bestelling was makkelijk en werd snel geleverd.
Verbeterpuntenmisschien cadeau papier optie geven.
Pluspunten
Fijn dat je er een extra bolletje bij mag uitkiezen!
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Lekker snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Grote hoeveelheid Melano sieraden beschikbaar. Ze zijn goed te vinden en bestellen gaat makkelijk. Tevens genoeg methoden om mee te betalen.
VerbeterpuntenDe site geeft onduidelijk aan of iets nu op voorraad is of niet.
Heel fijn geholpen, persoonlijk advies via de mail met een ketting die niet geleverd kon worden.
Pluspunten
Ze hebben echt geprobeerd om het kerstkado op tijd te leveren, wat ook gelukt is! Chapeau.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie per mail (snel) en positief dat vaste klanten korting krijgen.
VerbeterpuntenRetour zenden zou gratis moeten zijn, dat kan nu een belemmering vormen.
Webwinkels waar retourzendingen gratis zijn hebben de kosten voor retourzending verwerkt in de verkoopprijs, hierdoor betaald u, ook als u hier geen gebruik van maakt dus toch kosten voor retourzending. Wij hanteren laagste prijs garantie en gratis verzending, dit is ons inziens de meest eerlijke prijs. Uiteraard geldt wel gratis retourzending als wij een fout hebben gemaakt en u een sieraad heeft ontvangen dat u niet heeft besteld.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.