Wat ik jammer vond was dat er een product niet leverbaar was en ik daar geen mail over gekregen heb. Wel netjes het geld teruggehad, maar een melding was fijn geweest. Zeker omdat het een cadeautje was.
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenGroter online aanbod van sommige sieraden, zoals de Melano Vivid Parel Meddy in het zilver.
Bedankt voor je feedback. Bij SJD Jewelry vind je de gehele MelanO collectie online, Ook de Vivid Parel Meddy's in alle kleuren die er zijn. Wij zijn niet voor niets de grootste MelanO winkel van Nederland en België.
Pluspunten
Goede prijs en handig
VerbeterpuntenSnellere levering, reply op mail over kortingsactie voor "speciale klanten",
Bedankt voor je feedback. De bestelling is binnen 2 werkdagen verzonden, in de periode rond Kerst is dit vanwege de enorme drukte wel meer voorkomend.
Doorgaan met de inspiratie sets.
Pluspunten
Zeer snelle levering (indien voorradig). Bij retouren altijd snel geld terug. Indien er vragen of problemen zijn keurige afhandeling per e-mail.
Pluspunten
Spullen niet op tijd leverbaar nemen ze contact op voor alternatieven. Echt super service
Pluspunten
levert heel snel en netjes
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Snelle levertijd en betrouwbaar. Je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je pakketje zich bevind.
VerbeterpuntenAls je boven de €75 besteld is Track en Trace gratis en moet je brievenbuspost selecteren. Dit had ik niet gezien waardoor ik Track en Trace kosten heb betaald (aparte optie). Wellicht handig als dit standaard verwerkt wordt bij bestellingen boven €75 en dat je daar niet iets voor hoeft aan te klikken. Staat wel op de website vermeld zag ik achteraf. Je leest daar dus makkelijk overheen.
Pluspunten
snelle levering,grote keus
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd. Fijn dat er mail komt wanneer het in behandeling/verzonden is
Pluspunten
Hele grote keus!
Pluspunten
Ik heb echt hele goede ervaring met SJD, ze zijn alert of de bestelde producten bij elkaar passen. Dit was bij mij niet het geval, maar door hun snelle reactie via e-mail en telefonisch heb ik mijn bestelling supersnel en correct ontvangen! Top!
Pluspunten
Op zondag (voor Kerst) besteld en betaald; dinsdag (voor Kerst) compleet geleverd.
Pluspunten
Had iets niet volledig besteld, werd daar keurig op geattendeerd zodat ik een compleet kerstcadeautje in huis had, hartstikke fijn!
Pluspunten
Snelle service en stevig verpakt. Op de site kan je ook goed je weg vinden.
VerbeterpuntenRetourkosten aanpassen als het product minder kost.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.