Pluspunten
Super goede service en erg klantvriendelijk. Echt top!
Pluspunten
Gebeld voor extra info. Heel netjes te woord gestaan. Goede service. Snelle levering. Zeer tevreden.
Pluspunten
snelle levering en zeer snelle en correcte afhandeling van vragen.
Pluspunten
Kreeg het verkeerde geleverd maar door de goede service werd er gelijk iets nieuws opgestuurd en had ik de dag erna alweer het juiste in huis.
Pluspunten
Bestellingen worden heel goed uitgevoerd. Leuke sieraden die je zelf kunt veranderen met bijpassende uitbreidingen. Je kunt zo voor veel variatie zorgen die mooi bij je kleding passen.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Top ! Supersnelle levering !
VerbeterpuntenEr zijn tot nog toe geen verbeterpunten te vermelden.
Pluspunten
Communicatie verliep heel goed. Snelle levertijd en prima nazorg. De kwaliteit is ook prima. Ik geef het bedrijf een 10
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie.
Ik heb vorige week iets besteld maar nog steeds niet binnen gekregen. Heb hierover gemaild maar krijg geen antwoord. Maar dan kunnen jullie wel deze mail sturen? Heel slecht
Klant heeft helaas geen juist volledig adres opgegeven, dat is dan ook de reden dat het pakje niet is aangekomen. De klant heeft een email gestuurd, en binnen 24 uur deze Kiyoh beoordeling. In deze drukke tijd geven wij voorrang aan het zsm versturen van alle pakjes, en kan het dus voorkomen dat er iets meer dan 24 uur na ontvangst van de vraag wordt gereageerd, dat is hier ook het geval. Zodra we heb pakje retour hebben ontvangen van PostNL zullen we of het geld terug storten, of het pakje nogmaals gratis versturen.
Pluspunten
Levertijd goed verzorgt.
Pluspunten
In nette verpakking geleverd
VerbeterpuntenZe moeten niet producten op hun site zetten die ze niet kunnen leveren. Ik werd niet blij toen mij werd verteld dat het door mij bestelde product niet leverbaar was en ik maar iets anders moest uitzoeken of wachten. Geen enkele compensatie en het vertraagde de levering.
In deze tijd van topdrukte komt het helaas wel voor dat er volgens de webwinkel sieraden voorradig zijn, maar die intussen daadwerkelijk tijdelijk niet voorradig zijn. Deze bestelling heeft daardoor 1 dag vertraging opgelopen.
Pluspunten
Snelle goede service!
Pluspunten
geven korting en goede hulp bij vragen
Pluspunten
Prettig contact en korting als klant bent
VerbeterpuntenLevering liet iets langer op zich wachten
Kan wachtwoord niet gebruiken of opvragen terwijl gebruikersnaam echt bestaat.
Pluspunten
Snelle reactie en doet wat het belooft
Pluspunten
Klient wordt persoonlijk aangesproken. Voelt zich geen nummer.
Pluspunten
Écht betrouwbaar en goede kwaliteit
Pluspunten
Alles ok en er wordt ook meegedacht. Snelle communicatielijnen.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.