Pluspunten
Alles duidelijk en snelle levering.
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling en je wordt via de mail echt goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en mooie ring
Pluspunten
Snelle terugkoppeling als het bestelde sieraad niet leverbaar is of dat de levertijd langer is. De keuze om eventueel hetzelfde sieraad, wel direct leverbaar is in een andere kleur . De keuze wordt bij de besteller gelaten. De mogelijkheid om de oorbelhanger los bij te bestellen, zodat je eventueel kan wisselen. Snelle levertijd
VerbeterpuntenIk heb pas 1 keer een sieraad besteld. Heb nog geen verbeterpunten te melden, maar mocht dat nodig zijn, zal ik dat zeker doen.
Suggestions
avoir les descriptions en français
Pluspunten
De snelle levering
VerbeterpuntenHelaas een melano steentje na een week al verloren hij zat niet goed vast
Bedankt voor je feedback. Indien het steentje is losgeraakt uit de Meddy dan valt dit onder garantie, en kunnen we na ontvangst van het resterende gedeelte van de Meddy een nieuwe Meddy toesturen.
Pluspunten
Leuke website snelle levering
zijn er niet
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website. En correcte afhaneling van een verkeerd besteld product.
Pluspunten
alleen maar positief
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar-Goed advies-Ook ruilen geen probleem-Bij defect snelle omruiling voor nieuwe.
VerbeterpuntenHouden zo ! Wat goed is moet je zo laten......
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Ik had de verkeerde maat besteld maar is goed opgelost, En de persoonlijle mail verkeer vond ik zeer prettig
VerbeterpuntenHet is vervelend dat het mailverkeer geen nederlands kan, Je tik je verhaal in en het maakt hele andere woorden
Wellicht gebruikt u een mail applicatie met auto correctie die dan ook nog eens is ingesteld op een andere taal. Hier heft SJD Jewelry geen invloed op. Normaal gesproken kan dit worden uitgezet op uw computer of mobiele aparaat.
Pluspunten
Mooie artikelen en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGratis retourneren Bij de ringen aangeven welke steentjes parel Smets passen en andersom/ zoekt makkelijker
Webwinkels waar retourzendingen gratis zijn hebben de kosten voor retourzending verwerkt in de verkoopprijs, hierdoor betaald u, ook als u hier geen gebruik van maakt toch dus kosten voor retourzending. Wij hanteren laagste prijs garantie en gratis verzending, dit is ons inziens de meest eerlijke prijs. uiteraard geld wel gratis retourzending als wij eenfout hebben gemaakt en u dus niet het bestelde sieraad heft ontvangen. Daarnaast geld bij MelanO dat de collecties onderling niet verwisselbaar zijn, en u dus binnen de betreffende collectie kunt blijven wisselen.
Pluspunten
Tout c est très bien passé avec ma commande , livraison rapide et commande qui répond à mes souhaits.
Pluspunten
Communicatie via mail mogelijk daardoor vlotte afhandeling mogelijk bij wisselingen van producten.
VerbeterpuntenRetourzendingen zijn niet gratis
Pluspunten
product niet op voorrad hierover netjes bericht gekregen en goed teruggestort. het wordt heel netjes verstuurd, goed ingepakt zodat er niks mee kan gebeuren.
Verbeterpuntennet
Pluspunten
Makkelijk en snel
VerbeterpuntenHeb 1 bestelling gedaan vooralsnog geen tips of verbeterpunten
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.