VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle service makkelijk telefonisch bereikbaar
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goede service, snelle levering, goed dat jullie korting geven.
VerbeterpuntenTerugsturen zou ook gratis moeten zijn
Webwinkels waar retourzendingen gratis zijn hebben de kosten voor retourzending verwerkt in de verkoopprijs, hierdoor betaald u, ook als u hier geen gebruik van maakt toch dus kosten voor retourzending. Wij hanteren laagste prijs garantie en gratis verzending, dit is ons inziens de meest eerlijke prijs. uiteraard geld wel gratis retourzending als wij eenfout hebben gemaakt en u dus niet het bestelde sieraad heft ontvangen.
Pluspunten
Pluspunten
Denken mee en dienstverlening is erg goed. Goed bereikbaar.
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf, dat afspraken nakomt. Je krijgt waar voor je geld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie spullen, snelle levering
Pluspunten
Snelle service voor een goede prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snelle levering. Mooi ingepakt en in een stevig doosje. Goede communicatie bij omruiling van een product. Duidelijk retourformulier.
Pluspunten
Binnen 2 dagen het pakketje al in huis snelle levering
Pluspunten
Erg snel geleverd
VerbeterpuntenMisschien meer voorbeeld foto's
Pluspunten
Zeer snelle communicatie en levering ! Correct en betrouwbaar !
Pluspunten
Zeer snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.