Pluspunten
alleen maar positief
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar-Goed advies-Ook ruilen geen probleem-Bij defect snelle omruiling voor nieuwe.
VerbeterpuntenHouden zo ! Wat goed is moet je zo laten......
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Ik had de verkeerde maat besteld maar is goed opgelost, En de persoonlijle mail verkeer vond ik zeer prettig
VerbeterpuntenHet is vervelend dat het mailverkeer geen nederlands kan, Je tik je verhaal in en het maakt hele andere woorden
Wellicht gebruikt u een mail applicatie met auto correctie die dan ook nog eens is ingesteld op een andere taal. Hier heft SJD Jewelry geen invloed op. Normaal gesproken kan dit worden uitgezet op uw computer of mobiele aparaat.
Pluspunten
Mooie artikelen en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGratis retourneren Bij de ringen aangeven welke steentjes parel Smets passen en andersom/ zoekt makkelijker
Webwinkels waar retourzendingen gratis zijn hebben de kosten voor retourzending verwerkt in de verkoopprijs, hierdoor betaald u, ook als u hier geen gebruik van maakt toch dus kosten voor retourzending. Wij hanteren laagste prijs garantie en gratis verzending, dit is ons inziens de meest eerlijke prijs. uiteraard geld wel gratis retourzending als wij eenfout hebben gemaakt en u dus niet het bestelde sieraad heft ontvangen. Daarnaast geld bij MelanO dat de collecties onderling niet verwisselbaar zijn, en u dus binnen de betreffende collectie kunt blijven wisselen.
Pluspunten
Tout c est très bien passé avec ma commande , livraison rapide et commande qui répond à mes souhaits.
Pluspunten
Communicatie via mail mogelijk daardoor vlotte afhandeling mogelijk bij wisselingen van producten.
VerbeterpuntenRetourzendingen zijn niet gratis
Pluspunten
product niet op voorrad hierover netjes bericht gekregen en goed teruggestort. het wordt heel netjes verstuurd, goed ingepakt zodat er niks mee kan gebeuren.
Verbeterpuntennet
Pluspunten
Makkelijk en snel
VerbeterpuntenHeb 1 bestelling gedaan vooralsnog geen tips of verbeterpunten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle service makkelijk telefonisch bereikbaar
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goede service, snelle levering, goed dat jullie korting geven.
VerbeterpuntenTerugsturen zou ook gratis moeten zijn
Pluspunten
Pluspunten
Denken mee en dienstverlening is erg goed. Goed bereikbaar.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.