Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf, dat afspraken nakomt. Je krijgt waar voor je geld.
Pluspunten
mooie spullen, snelle levering
Pluspunten
Snelle service voor een goede prijs.
Pluspunten
Heel snelle levering. Mooi ingepakt en in een stevig doosje. Goede communicatie bij omruiling van een product. Duidelijk retourformulier.
Pluspunten
Binnen 2 dagen het pakketje al in huis snelle levering
Pluspunten
Erg snel geleverd
VerbeterpuntenMisschien meer voorbeeld foto's
Pluspunten
Zeer snelle communicatie en levering ! Correct en betrouwbaar !
Pluspunten
Zeer snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
Er was een verkeerde ring bezorgd. Dit gemaild en gelijk de volgende dag werd de juiste ring geleverd. Top service.
Pluspunten
Tiptop service en juwelen. Ik werd meteen op de hoogte gehouden van de beschikbaarheid én dat bij onleverbare producten het geld wordt teruggestort, heel fair. Leuk ook de persoonlijke noot in mails en/of pakket!
VerbeterpuntenNog eens de lijst met bestelde producten voegen bij het verzendbericht zou handig zijn, zeker als je meer dan een bestelling hebt lopen. Track & trace is altijd handig.
Pluspunten
Snelle levering en fantastische klantendienst!
24 uur levering
Misschien een site in het Engels ook?
Pluspunten
Communicatie erg prettig, ook bij retourzending.
Pluspunten
Voor de zekerheid werd mij via de mail gevraagd of de bestelling wel klopte. Ik had zilveren oorstekers en rose gouden hangers besteld.
Pluspunten
Je wordt als klant goed en snel op de hoogte gehouden over je bestelling, ook bij omruilen. En het is goed verpakt. Echt top!
VerbeterpuntenNu niet van toepassing.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.