Pluspunten
Er was een verkeerde ring bezorgd. Dit gemaild en gelijk de volgende dag werd de juiste ring geleverd. Top service.
Pluspunten
Tiptop service en juwelen. Ik werd meteen op de hoogte gehouden van de beschikbaarheid én dat bij onleverbare producten het geld wordt teruggestort, heel fair. Leuk ook de persoonlijke noot in mails en/of pakket!
VerbeterpuntenNog eens de lijst met bestelde producten voegen bij het verzendbericht zou handig zijn, zeker als je meer dan een bestelling hebt lopen. Track & trace is altijd handig.
Pluspunten
Snelle levering en fantastische klantendienst!
24 uur levering
Misschien een site in het Engels ook?
Pluspunten
Communicatie erg prettig, ook bij retourzending.
Pluspunten
Voor de zekerheid werd mij via de mail gevraagd of de bestelling wel klopte. Ik had zilveren oorstekers en rose gouden hangers besteld.
Pluspunten
Je wordt als klant goed en snel op de hoogte gehouden over je bestelling, ook bij omruilen. En het is goed verpakt. Echt top!
VerbeterpuntenNu niet van toepassing.
snellere levering
Pluspunten
Snelle levering en werd gied op de hoogte gehouden
Pluspunten
Snelle en duidelijke reactie op retour. Daarna ook snelle en nette service!
Pluspunten
Snel levering!
VerbeterpuntenJammer dat jullie sommige balletjes niet hebben voor 12mm cateye ringen. Er zitten hele mooie tussen maar zijn helaas te klein.
Pluspunten
Klant is daadwerkelijk koning. Via mailcontact erop geattendeerd om voor een hogere korting in aanmerking te komen. Voorshands 5% maar n.a.v. mail 7%. Super, ben er erg blij mee. Ik zal zeker vaste klant worden.
Pluspunten
Heel snel antwoorden op vragen op mail. Snelle levering en goed verpakt.
Pluspunten
Prima bedrijf! snelle levering, prettige communicatie, reageren snel op de mail.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
De settings die ik besteld had voor mijn Melano twisted armband waren keurig verpakt. Allen afzonderlijk in een mooi doosje. Een feestje om dat voor jezelf binnen te krijgen.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering. Goede service.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.