Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
korting en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
VerbeterpuntenHet sieraad wat ik besteld was krom, vervolgens kreeg ik een mail terug dat dit niet zo was.
Na retour ontvangst van de hanger is deze getest. De kromming was zoals deze moest zijn, en het balletje dat in deze hanger hoort te worden geplaatst bleef ook perfect zitten zoals mag worden verwacht. Klant heeft het aankoopbedrag terug ontvangen.
Pluspunten
Supersnelle levering! Heb ook nog een bestelling lopen bij een plaatselijke juwelier. Spijt. Bestelling na 2 weken nog niet binnen! Had ik dit ook maar online besteld.
Kijk goed naar de maat voor dat het product verstuurd wordt, daarmee was een foutje gemaakt! Verder alles prima, zag er verzorgd uit!!!
Pluspunten
Verzorgd geleverd. In een doosje.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er meer keuze was in de grotere maten ixxxi ringen.
Pluspunten
Keurig verpakt, vlot bezorgd
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenNog sneller proberen voorraad aantal passen.
Pluspunten
Ik heb al vaker besteld bij SJD Jewelry en alles verliep altijd zeer vlot en correct!
Pluspunten
Snel en zeer betrouwbaar
Pluspunten
Snel!
Pluspunten
altijd heel snel je spulletjes en overzichtelijke site
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.