Pluspunten
Volgen bestellingen snel op en komen ook in actie als er iets niet klopt.
Pluspunten
Bestelling snel geleverd . En telefonisch netjes geholpen !!
Pluspunten
fijne benadering en denkt mee als iets niet goed is en komt meteen met een oplossing
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en met zorg ingepakt
Pluspunten
Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede, snelle service. Duidelijk en correct in communicatie.
Pluspunten
Zeer goede communicatie en levering.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenJammer dat ze al 2 keer verkeerd geleverd kleur hebben, misschien extra controle
Pluspunten
Snelle levering, mooie verpakking.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Hele goede service en snelheid van levering. Ook als je iets wil ruilen gaat soepel en eventuele terugboekingen zijn snel geregeld. Ook snelle reacties op mailtjes.
VerbeterpuntenEigenlijk niets. Maar als ik toch iets moet bedenken: bij de laatste bestelling vond ik dat de foto op de site en het steentje in het echt niet helemaal overeen kwamen. Misschien kan de kleur nog beter (maar is wel al goed hoor)
Pluspunten
Sorry maar ik heb mijn bestelling nog altijd niet ontvangen van de NL site
VerbeterpuntenHeb nog niets ontvangen van de Nederlandse site
Klant heeft de bestelling enkele dagen na de beoordeling ontvangen, BPost was helaas vertraagd.
Pluspunten
Overzichtelijk. Snelle berichtgeving . Snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er was een verkeerde ring geleverd. Maar de dag erna was de juiste ring al onderweg. Goede Service. En ik ben super blij met mijn nieuwe ring :-)
Pluspunten
Redelijk snelle levering, niet de volgende dag maar binnen enkele dagen. Goed verpakt
VerbeterpuntenHelaas wel al 1x de onjuiste kleur geleverd.
Pluspunten
zeer tevreden !
Pluspunten
Heel tevreden. Goed overzichtelijke site. Snelle levering. Ik ben happy
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.