Pluspunten
Veel keus
Pluspunten
Erg snelle levering en veel keus.
VerbeterpuntenDe steen in de ring tonen op de website.
Pluspunten
Snelle levering en prima verpakt!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goede service en snel met de levering.
VerbeterpuntenHeb ik niet ben zeer tevreden met jullie
Pluspunten
Prijs/kwalteit is goed.levering is snel .
Pluspunten
Zeer persoonlijke aanpak
VerbeterpuntenGeen
misschien ook eens aan bijpassens oorbellen denken, dan ben ik al vast een afenemer.
Pluspunten
De service is geweldig. De levering gaat snel. Goede communicatie via het mailadres en zeer klantvriendelijk. fijn ook de vaste klanten korting
VerbeterpuntenDe kleuren van de settingen zijn in het echt soms totaal anders dan op de site.
Pluspunten
Goed verpakt en zeer snel geleverd. Je kunt kiezen uit vele betaal mogelijkheden.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Fijne internetsite
geen
Pluspunten
Betrouwbaar en correct houden zo
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.