Pluspunten
Snelle levering zonder verzendkosten en snelle communicatie
VerbeterpuntenHelaas had ik eerst de verkeerde maar al snel de juiste nagezonden. Misschien wat extra controle.
Pluspunten
Persoonlijk contact zelfs ver buiten kantoortijden Je voelt je direct gewaardeerd als klant door de vaste klanten korting die je aangeboden word
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie op mail
Pluspunten
Verkeerde maat ring geleverd, werd keurig afgehandeld. Goede communicatie, heel prettig! Correcte ring snel geleverd.
Pluspunten
Uitgebreide keuze. Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenMisschien meteen aankondigen dat je een vip-klant kunt worden bij besteding van een bepaald bedrag. Was aangename verrassing maart zou nog met over de streep trekken indien vooraf meegedeeld
Pluspunten
overzichtelijke site,waarop makkelijk te bestellen is
Pluspunten
Fijne en snelle service. Ook toen ik mijn ring wilde ruilen voor een grotere maat
Pluspunten
Supersnelle levering, altijd goed.
Pluspunten
Overzichtelijke site. Makkelijk in gebruik.
Pluspunten
Bij een vraag via de mail krijg je erg snel een reactie terug.
Pluspunten
zeer snelle,keurig verpakte levering.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
Pluspunten
Klantvriendelijk..snelle bezorging
Pluspunten
Snelle bezorging. Goed verpakt.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.