Pluspunten
Zeer snelle levering. Goed verpakt.
Pluspunten
Goede omruilservice. Snelle en duidelijke communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenNVT
Voor mezelf zou het fijner zijn als er nog meer "op maat" gewerkt wordt. Eventueel persoonlijk contact over het artikel(vooral over de juiste maat) zou ik fijn vinden om achteraf teleurstelling te voorkomen.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle service. Binnen 2 werkdagen het bestelde in huis.
Pluspunten
Snelle service, heel vriendelijk allemaal
Pluspunten
Gemaakte fout op persoonlijke wijze en snel opgelost
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Heel blij met het armbandje!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede communicatie. Reageren snel op mail.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
goeie kwaliteit
Verbeterpuntenring sets uitbreiden.
Pluspunten
Snel, goede prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie producten, veel assortiment. Ik heb mijn bestelling geretourneerd maar dit was allemaal snel afgehandeld. Het niks met het bedrijf te maken, maar het stond me niet! Werd met respect behandeld via de mail ondanks dat ik heel de bestelling retourneerde. Hebben gelijk mijn retour verwerkt en via Paypal het geld terug gestort
Verbeterpunten-
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling snel geleverd. En ook aangegeven wanneer op de post gedaan. Netjes teruggemaild of het bestelde wel klopte . Uitgebreide en overzichtelijke website
Pluspunten
Goed bereikbaar en servicegericht.
VerbeterpuntenDe maten van de 10 mm balletjes zijn niet exact, elk balletje heeft tch een iets ander formaat waardoor ze soms te los zitten in mijn ring of oorbel.
Pluspunten
Zeer goeie kwaliteit en mooie sieraden !
Pluspunten
Hele snelle levering en antwoord op een vraag.
Pluspunten
Hele fijne zaak hebben veel keuze.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.