Pluspunten
Snel contact, super afhandeling!
Pluspunten
Overzichtelijke site met het complete assortiment van Melano. Zeer snelle levering en erg goed verpakt.
Pluspunten
Zij konden leveren wat bij ons in de buurt en bij IXXXI zelf voorlopig niet leverbaar was, de basisring voor mijn verlovingsring. Anders was het aanzoek aardig in de soep gelopen ;-)
Pluspunten
Ontzettend vriendelijk en staan klaar voor je
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
Mooie website, snelle levering, ruilen of retourneren geen enkel probleem.
Pluspunten
Snelle reactie, duidelijke communicatie, klant gericht.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, goed contact via mail bij retourneren/ omruilen product.0
Pluspunten
Ik dacht dat er wat mis was gegaan bij de bestelling en werd meteen gebeld om het recht te zetten. Heel fijn!
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Makkelijke website en een snelle levertijd.
Verbeterpuntentot op heden nog niet
Pluspunten
Snel geleverd.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
VerbeterpuntenMaak de track en trace gratis!
Pluspunten
TOP SERVICE Niets op aan te merken zoals een webschop hoort te zijn Ik zou deze shop zeker aan iedereen aanbevelen. Super snelle en nette levering.
Pluspunten
Top bedrijf
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.