Pluspunten
Alles!
Pluspunten
Heel erg behulpzaam en ik kreeg zelfs een pakje toegestuurd, terwijl mij retourzending nog niet bij haar gearriveerd was. Fantastisch want nu had ik op tijd mijn cadeautje
Pluspunten
super snelle levering, goed en netjes verpakt kon gelijk als cadeautje worden gegeven
Verbeterpuntensommige kleuren komen niet helemaal overeen van de balletjes (misschien meerdere foto's met ander belichting plaatsen)
Pluspunten
Werkt gewoon uitstekend! Snel, goed en betrouwbaar!
Pluspunten
Snelle levering en beantwoording Snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle levering, goed én leuk ingepakt! Kreeg, helaas, een verkeerd item geleverd maar werd zeer snel teruggebeld nav mijn mail. Dit foutje is op een leuke manier, voor beide partijen, opgelost.
VerbeterpuntenWellicht een nacontrole bij het inpakken?
Pluspunten
Snelle reactie op het feit dat ik een verkeerde maat ringen had bested en er een retourformulier in zat.
VerbeterpuntenHelaas geen mailtje of jullie de geretourneerde spullen hebben ontvangen en nieuwe gaan toesturen.
Bedankt voor uw feedback. We hebben op zondag 13-12 een email verzonden dat we uw retourzending hadden ontvangen, en op maandag 14-12 heeft ons systeem u een statuswijziging mail gestuurd dat uw zending is verzonden. Wellicht zijn deze mails in uw spambox terecht gekomen.
Pluspunten
Zeer goeie service
VerbeterpuntenJammer dat de kleuren op de foto's op de site niet altijd overeen komen met de werkelijkheid
Pluspunten
Flexibel in het wijzigen van de bestelling. Enorm snel antwoord via de mail, ook s avonds.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Artikelen worden aangeboden op een overzichtelijke manier. De levertijd is snel en goed.
Pluspunten
Snelle levering. Verder nog geen extra ervaringen
Pluspunten
Perfect en snel geregeld, keurig verpakt en prima product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering.mooi verpakt.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle goede afhandeling van je bestelling
Verbeterpunten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg vriendelijk, snelle reactie op mailtjes en bereid het pakketje al eerder te verzenden voor het geld binnen is ivm overschrijving van bank naar bank! Top service!
Pluspunten
Snelle levering , betrouwbaar
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.