Pluspunten
Zeer goeie service
VerbeterpuntenJammer dat de kleuren op de foto's op de site niet altijd overeen komen met de werkelijkheid
Pluspunten
Flexibel in het wijzigen van de bestelling. Enorm snel antwoord via de mail, ook s avonds.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Artikelen worden aangeboden op een overzichtelijke manier. De levertijd is snel en goed.
Pluspunten
Snelle levering. Verder nog geen extra ervaringen
Pluspunten
Perfect en snel geregeld, keurig verpakt en prima product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering.mooi verpakt.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle goede afhandeling van je bestelling
Verbeterpunten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg vriendelijk, snelle reactie op mailtjes en bereid het pakketje al eerder te verzenden voor het geld binnen is ivm overschrijving van bank naar bank! Top service!
Pluspunten
Snelle levering , betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er werd zelfs op geattendeerd dat ik 2 verschillende matwn had besteld, of dit juist was.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website.Dat sprak mij erg aan.
Pluspunten
Geen verzendkosten, dat vind ik wel fijn als je gewoon 1 klein artikel besteld en er komt niet een bedrag bovenop voor de verzending.
VerbeterpuntenHeb ik nog niet.
Pluspunten
Goede communicatie en service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keuze. Snelle levering. Ik had zelf gekozen voor brievenbuspost maar het was een pakketje zonder extra kosten
Pluspunten
Hele snelle levering en de produkten zijn echt mega :-)
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.