Pluspunten
Pluspunten
Snelle communicatie, direct antwoord op mijn mailtjes.
Pluspunten
Nette en correcte levering. Het is de eerste kennismaking met het bedrijf. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Eerste indruk van het bedrijf is positief
Pluspunten
Er was iets mis gegaan met mijn bestelling en dit hebben ze erg netjes opgelost!
Pluspunten
gewoon top !!
Pluspunten
Vlotte levering en vlotte reactie via mail.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Je krijgt wat er beloofd is
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
vriendelijke service, mee-denken en goeie adviezen. behulpzaam. alles is keurig en vakkundig verpakt.
Verbeterpuntenjammer dat je als nieuwe klant niet direct gebruik mag maken van de 5 procent korting maar ik kreeg het toch wel en dat was erg aardig.
Pluspunten
Snelle levering, alles netjes verpakt
Pluspunten
Uitgebreide collectie, prima geprijsd, heel leuk dat er nu ook een Melano Outlet afdeling is, snelle levertijd en persoonlijke service. Ik raad iedereen aan om bij SJD Jewelry te shoppen!
Pluspunten
Snelle levering. Ook ruiling gaat snel. Goede communicatie.
Pluspunten
Eigenlijk kan ik deze enquete nog niet goed in vullen, omdat het proces nog niet is afgehandeld. De snelheid van levering is goed. Omdat de kleur niet goed was, is het artikel terug gestuurd. Im heb het geld nog niet terug, dus de vraag of dit bedrijf betrouwbaar is Kan ik nog niet beantwoordn, evenals de vraag over nazorg en garantoe
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Meedenken bij bestelling en evt verandering voorstellen
Pluspunten
Snelle levering, goed geïnformeerd over de voortgang
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.