Pluspunten
Snelle levering, prima verpakking
Pluspunten
Pluspunten
Correcte bevestiging, je wordt op de hoogte gehouden van de verzendingstatus en scherpe prijzen.
Pluspunten
Snelle levering in mooie verpakking Vriendelijke en duidelijke communicatie
Pluspunten
Ik ben over alles zeer tevreden
Pluspunten
het mailcontact is geweldig, bij onzekerheid van mijn kant vraag ik wel eens om mee te denken over mijn keuze en krijg dan een heel leuk eerlijk antwoord terug voordat ik ook daadwerkelijk de bestelling ga plaatsen, echt geweldig zulk personeel
Verbeterpuntenmeer kleuren settings in jullie assortimenten en proberen om de kleur zo dicht mogelijk bij de echte kleur te laten komen, want dat valt nog wel eens tegen, was bij de gele en een rode totaal andere kleur dan de werkelijke kleur.
Pluspunten
Alles ging goed, fijn!
VerbeterpuntenNee, geen
Pluspunten
Snelle bezorging, gratis bezorging, ruim assortiment melano in dit geval
Pluspunten
Wij kunnen alleen maar met lof praten over dit bedrijf, goede naar service en snelle levering uitstekende service als er iets niet goed is of niet goed gegaan is
Pluspunten
Ben heel positief toen mijn magnectic steen niet goed bleef zitten heb ik terug gestuurd. Kreeg gelijk persoonlijk telefoontje. Nu heb ik goede steen. Heel blij.
Verbeterpuntenxxxx
Pluspunten
Snelle afhandeling, na verkeerde maat ring besteld te hebben contact gehad, product retour gestuurd en vrij vlot daarna nieuw product in ontvangst mogen nemen.
Pluspunten
Snel, scherp geprijsd, goede communicatie.
VerbeterpuntenDuidelijkere uitleg over kosten verzending. Ook kunnen betalen met credit card.
Pluspunten
Altijd meedenken en zeer prettige communicatie.
VerbeterpuntenIk zou het leuk vinden om vaker een nieuwsbrief te krijgen. Ik heb geen Facebook en de nieuwe dingen van dit najaar heb ik uit de nieuwsbrieven van andere bedrijven gelezen.
Pluspunten
Totale collectie Gratis levering Snelle levering Goed verpakt
Pluspunten
Pluspunten
Snelle reactie, goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Gelijk reactie, wordt onmiddellijk opgelost, super.
Pluspunten
Geen verzendkosten Goede en snelle service Altijd snelle reactie via de mail
VerbeterpuntenRetourkosten zijn voor de koper, dit zou eigenlijk niet moeten. De site wat duidelijker indelen.
Pluspunten
Snel!
VerbeterpuntenBij aanmelden van de retour via mail even bevestigen. Ik wachtte tevergeefs voordat ik het pakketje retour zond.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.