Pluspunten
snelle levering, geen verzendkosten, netjes verpakt
Pluspunten
Duidelijke website , goede uitleg over de producten , makkelijk te bestellen . Supersnelle levering , keurig verpakt , bij evt onjuiste maat makkelijk om te ruilen . Supermooie ringen, prima kwaliteit !
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenVeel korting misgelopen terwijl ik toch regelmatig wat besteld heb. Erg jammer en ben teleurgesteld in
Pluspunten
Communicatie waar goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering netjes verpakt
Pluspunten
Snelle reactie en verwerking en levering
VerbeterpuntenKorting bij een bedrag hoger dan €100,- automatisch verwerken en niet de klant eerst een mail laten sturen. Onduidelijk waarom op .nl mailadres 5% korting wordt gegeven en op .be 7%. Klant is klant of dat nu Nederland of België is.
Pluspunten
Heel snel geleverd
VerbeterpuntenHelaas wel verzendkosten betaald terwijl er aan werd gegeven dat dit boven een bepaald bedrag niet het geval zou zijn, ik zat met 126,- ver boven dit bedrag...
Pluspunten
Vlotte communicatie en afhandeling.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie juwelen, goede service & communicatie, snelle levering!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Mooie producten voor een nette prijs en super snelle levering. De service is TOP en de communicatie is uitstekend. Een aanrader!
Verbeterpunten*****
Pluspunten
Ik ben hier zo blij mee.
VerbeterpuntenCommunicatie, betrouwbaarheid en nazorg/garantie, wilde ik eerste instantie niet invullen omdat dat in deze niet van toepassing is. Maar het moest.
Pluspunten
Precies wat ik besteld had Goede kwaliteit Goede service Zeer tevreden
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.