Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Goede contacten, doen er alles aan om je vandienst te zijn, Komen afspraken na. Bellen direct terug, kortom prima ervaringen!
Pluspunten
Supersnelle levering en prima service
Pluspunten
Alles naar wens verlopen
Pluspunten
Ruime sortering. Goede website.
Pluspunten
Snelle levering, keurige status updates van bestelling via mail! Ook vragen via mail worden snel beantwoord. Goede service.
Pluspunten
zeer te vreden
Verbeterpuntende oorbellen Melano Cateye zilver die ik besteld had daar was ik er binnen een paar dagen al een van verloren jammer jammer ze zitten ook los in het oor zonder achter slotje ik vind het heel erg. wil ook vragen om een andere altenatieve oorbellen wel met sluiting en waar dan toch balletjes in kunnen. vriendelijke groetjes mevrouw Johanna Hansler
Pluspunten
Goede service en snel
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
De service is uitstekend en de communicatie met de klanten is correct en heel vriendelijk.
VerbeterpuntenAbsoluut geen
Pluspunten
Kwaliteit prijsverhouding is goed. Duidelijke communicatie en betrouwbare levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenMss iets makkelijker zoeken op de site
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering en snelle reactie en terugbetaling bij retourzending.
VerbeterpuntenN.v.t.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.