Pluspunten
Ik had een balletje besteld en hij werd de volgende dag geleverd. Ook had ik aangegeven dat het een cadeautje was dus ze hadden hem als cadeautje in een doosje ingepakt. Erg leuk! De prijzen zijn gelijk met andere sites dus dat is wel goed. Mijn ervaring met hun qua service was erg prettig!
Pluspunten
Ik had geen bevestiging gekregen na de bestelling. Toen ik jullie een mailtje heb geschreven kreeg ik binnen 20 minuten antwoord dat er een probleem was met gmail adressen en daardoor geen automatische orderbevestiging was verstuurd. Maar het pakketje was verstuurd en is dezelfde middag al afgeleverd.
VerbeterpuntenGmail adressen moeten ook automatische orderbevestiging krijgen, maar daar zijn jullie al mee bezig werd me vermeld.
Pluspunten
Ik had de ring de volgende dag in huis!! ik had de ring iets te groot besteld, ik draag de ring nu om mijn middel vinger hij staat goed naast mijn andere ringen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie Waardering "prijs" is lastig, ik weet dat ik de standaard prijs heb betaald voor de ring, maar als ik hem niet kan dragen doordat het steentje loslaat, is het wel duur!
VerbeterpuntenIk had een ring besteld van MelanO (magnetics) met steen, deze is er helaas al uit gevallen, gelukkig kon ik hem nog terugvinden, hebben jullie dit al vaker meegemaakt, wat kan ik er aan doen, durf hem nu eigenlijk niet meer te dragen Nazorg en garantie is dus moeilijk in te vullen, daar ik dat nog niet weet
Pluspunten
Er was een kleine fout in de aflevering, deze is na telefonisch contact meteen hersteld.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle service. Mooie producten met korting.
Pluspunten
Service bij retour en telefoontje over de spullen vond ik heel positief,dit was de 1e keer dat ik bestelde maar U heeft er een klant bij!
Pluspunten
Persoonlijke benadering
Pluspunten
Soms is iets niet te leveren ondanks dat het op de site staat dat het er wel is. Maar in overleg lukt het altijd om tot een goede levering te komen.
VerbeterpuntenSite van voorraad actueel houden. En vaker een nieuwsbrief sturen. Andere bedrijven die MelanO leveren laten mij eerder en vaker iets weten. Dan is het wel bij jullie te koop maar nog niet door jullie vertelt.
Pluspunten
Super snelle levering van hele mooie producten. Eventuele vragen worden snel beantwoord en er wordt indien gewenst met je meegedacht.
Pluspunten
Scherpe prijs voor mijn Melano ring. Ook fijn dat ik zelf een balletje uit mocht zoeken dat er gratis bij kwam. In de winkel zou ik er een bruin balletje bij krijgen, een kleur die mij niet aansprak. Hierin kreeg ik al klant geen keuze.
VerbeterpuntenLevertijd is wat aan de trage kant: het duurt minimaal een week voordat ik mijn bestelling binnen heb. Bij andere webshops heb je de volgende dag of uiterlijk de dag erna de bestelling binnen.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.