Retourzending verrekenen zou een pluspunt zijn.
Bedankt voor je feedback. Webwinkels waar je gratis artikelen retour kunt sturen, verrekenen een gemiddelde van de te verwachte kosten voor retourzending in hun verkoopprijs. Hierdoor betaald iedere klant , ook als hij niets terug stuurt, mee aan de retour-kosten. Wij hebben besloten deze methode niet te hanteren, en enkel als de klant iets retour stuurt is zij/hij verantwoordelijk voor de kosten van retourzending. Dus de klant die niets retour stuurt deelt deze ook niet mee aan de kosten hiervoor. Hebben wij een verkeerd artikel gestuurd, dan betaald de klant uiteraard geen kosten voor retourzending.
Pluspunten
Snelle en vlugge levering goeie communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Betrokken, meedenken. Praktische site, duidelijk waar je aan toe bent
Pluspunten
Vorig jaar een ring gekocht. Onlangs had ik de setting kapot. Een compleet nieuwe rong gekregen. Super service. Absolute aanrader. Alles netjes verzonden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Meedenken met klant, echt top! Goede service Ik wilde ring ruilen omdat deze te groot was en omdat ik het voor een feest graag senl wilde hebben hebben ze de juiste maat meteen opgestuurd (voordat ze de te grote ring retour hadden) zinder dat ik daarom had gevraagd: echt top!
Verbeterpuntenmaten voor ring bepalen via schema is erg lastig...
Ik vind dat de levering via een Kialapunt sneller mag gaan.
Bedankt voor je feedback. Kiala is inderdaad een van de minst snelle leveranciers. Op het moment dat wij het pakketje afgeven bij Kiala duur het ongeveer 4 werkdagen voordat het pakketje wordt geleverd. Zit er een weekend tussen dan kan het tot 6 dagen duren. Alle levertijden hebben wij medegedeeld op de info pagina.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Sterk in klantenbinding door
Pluspunten
Artikel ontvangen dat niet overeenkwam met de foto, betrof een natuursteen dus geen fout van de winkel. Heb hem omgeruild voor ander artikel. Snel en adequaat geholpen.
Pluspunten
Super gereged. Ik wilde een artikel ruilen, verliep heel soepel. Top!
Pluspunten
Snelle levering en vlotte reactie op mail. (Persoonlijk)
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering en goed verpakt.
Snellere levering.
Pluspunten
Alles perfect verlopen! Snelle levering, leuke spullen tegen goede prijzen.
Pluspunten
Ik werd netjes gebeld toen bleek dat de levering niet gelukt was doordat mijn brievenbus vol bleek. Werd gelijk de dag daarna opnieuw verstuurd. Topservice!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Reageren snel op vragen via e-mail.
VerbeterpuntenIn de mail die volgt op de bestelling staan nogal wat grammaticale fouten. Samenstellingen: zicht termijn ipv zichttermijn, bedankt scherm ipv bedankscherm, email ipv e-mail e.d.), Ook is het niet vrij van interpunctie- en spelfouten. Staat niet zo professioneel. Iemand de tekst even door laten nemen? Het is maar een goedbedoelde tip.
Excuus, mijn vorige beoordeling betrof een ander bedrijf.
Pluspunten
Zeer goede communicatie en zeer snelle levering
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.