Pluspunten
Goede service, snelle levering en mooie producten
Pluspunten
Snelle levering en vlotte afhandeling met omruiling. 5 % korting als VIP klant.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke info op de site
VerbeterpuntenDe beloofde VIP met korting omdat ik meer dan € 25 had besteed heb ik nog steeds niet gezien.
Bedankt voor je feedback. Op 23 maart hebben wij je een email gestuurd met een aantal vragen over je account. Hierop hebben wij geen reactie ontvangen. Wij zullen deze email nogmaals sturen. Zodra wij hierop reactie ontvangen kunnen wij je toevoegen aan de VIP klantengroep.
Pluspunten
Hoewel de website wat onpersoonlijk en minder klantgericht is, is het bedrijf dit zeker wel!! Ze denken met je mee; goede, fijne en snelle communicatie per mail; hele goede service en zeer klantvriendelijk!!
Pluspunten
Gewoon top!
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Fijne communicatie bij retourneren
Pluspunten
duidelijke site, goed mailcontact en snelle levering
Pluspunten
prijskwaliteit goed!
Pluspunten
Snelle levering. Mails over de status van de bestelling
Pluspunten
Snelle terugkoppeling wanneer noodzakelijk..
Pluspunten
I loved the product!
Pluspunten
Goede site, concurerende prijzen
VerbeterpuntenGrotere foto's! Melano ring met opzet steen ook aan een hand laten zien..., grootte van opzetsteen is dan beter te beoordelen/ visueel te mkn.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Op de website staat dat de kleur van de foto kan afwijken in de werkelijkheid. Nou dat doet het dus! Toch een beetje jammer..... Dit kan vast beter.
Bedankt voor je feedback. Indien de ontvangen balletjes niet zijn wat je ervan verwacht mag je ze natuurlijk terug sturen, dit is geen probleem. Gebruik hiervoor het retour formulier. Wat betreft de onvoldoende voor betrouwbaarheid, kun je me hier meer informatie over geven? Zover ik kan nagaan hebben wij precies geleverd wat er is besteld. Ook geef je ons een onvoldoende voor snelheid, terwijl wij de bestelling de eerst volgende werkdag hebben verstuurd. Gemstone balletjes kunnen inderdaad meer afwijken, dit heeft te maken dat dit een natuurproduct. Foto’s kunnen ook afwijken van de werkelijkheid door de instellingen van het beeldscherm. De foto’s die wij gebruiken zijn de originele MelanO productfoto's
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.