Pluspunten
duidelijke site, goed mailcontact en snelle levering
Pluspunten
prijskwaliteit goed!
Pluspunten
Snelle levering. Mails over de status van de bestelling
Pluspunten
Snelle terugkoppeling wanneer noodzakelijk..
Pluspunten
I loved the product!
Pluspunten
Goede site, concurerende prijzen
VerbeterpuntenGrotere foto's! Melano ring met opzet steen ook aan een hand laten zien..., grootte van opzetsteen is dan beter te beoordelen/ visueel te mkn.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Op de website staat dat de kleur van de foto kan afwijken in de werkelijkheid. Nou dat doet het dus! Toch een beetje jammer..... Dit kan vast beter.
Bedankt voor je feedback. Indien de ontvangen balletjes niet zijn wat je ervan verwacht mag je ze natuurlijk terug sturen, dit is geen probleem. Gebruik hiervoor het retour formulier. Wat betreft de onvoldoende voor betrouwbaarheid, kun je me hier meer informatie over geven? Zover ik kan nagaan hebben wij precies geleverd wat er is besteld. Ook geef je ons een onvoldoende voor snelheid, terwijl wij de bestelling de eerst volgende werkdag hebben verstuurd. Gemstone balletjes kunnen inderdaad meer afwijken, dit heeft te maken dat dit een natuurproduct. Foto’s kunnen ook afwijken van de werkelijkheid door de instellingen van het beeldscherm. De foto’s die wij gebruiken zijn de originele MelanO productfoto's
Pluspunten
Perfecte service!! Was iets mis gegaan maar binnen het uur al gelijk een telefonische reactie op m'n mailtje en direct super opgelost. Foutje is menselijk en als dit zo super opgelost word, petje af!!
Pluspunten
Zeer snelle reacties op mails. Pakje was later verstuurd dan de bedoeling was, kreeg keurige mail dat het pakje iets later zou komen. Op vragen over het sieraad kreeg ik snel een reactie.
Pluspunten
Super mooie ring
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Veel producten goede service!!
Pluspunten
Snelle levering!!!
Pluspunten
Snelle levering, ook snel retour ontvangen op bank.
VerbeterpuntenRingmaat is moeilijk op de computer te bestellen.
De ringmaat kan het beste worden bepaald met behulp van een goed passende ring. Door middel van het meten van de doorsnee van de binnenkant van de ring. Het meest nauwkeurig is een schuifmaat. Maar indien een ontvangen ring niet past, dan kan deze natuurlijk worden geruild, dit is nooit een probleem bij SJD Jewelry.
Pluspunten
Ruime collectie, vaste klanten korting, geen verzendkosten.. Correcte antwoorden op vragen en verzorgen garantie.
VerbeterpuntenReactie op vragen en afhandeling zou iets sneller mogen. Ook het afhandelen van de garantie loopt via sjd naar MelanO en weer terug. Zou het op prijs stellen als ik na retourneren onmiddellijk een vervanging opgestuurd zou krijgen. Dit geeft gevoel van niet geheel vertrouwd te worden.
Bedankt voor de feedback. Wat betreft de garantie, MelanO bepaald of de setting wordt gerepareerd of vervangen, vandaar dat defecte sieraden altijd via SJD naar MelanO moeten gaan. Dit heeft niets met vertrouwen te maken, maar we dienen de regels van MelanO te volgen als we gebruik willen maken van de MelanO garantie. Wij doen ons best om alle reparaties zsm weer terug te bezorgen bij onze klanten.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.