Pluspunten
Duidelijkheid
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering.goede prijs gratis verzending en een zeer goede communicatie
Pluspunten
Snelle en gratis bezorging na bestelling
VerbeterpuntenDe garantie op zich is prima! Ik had een paar ringen die te klein waren en mocht ze omruilen. Ik moest alleen anderhalve week wachten tot het omgeruilde bij mij was. Dat vind ik best lang, want ik had ze dezelfde dag nog terug gestuurd...
Bedankt voor je feedback. We hebben de sieraden op 14-2 retour ontvangen, en dit hebben we ook op 14-2 bevestigd per mail. Vanwege de Carnaval was het postkantoor gesloten op maandag en dinsdag, hierdoor is de omruiling op 18-2 verzonden, ook dit hebben we per mail bevestigd. Helaas was het voor ons niet mogelijk om je retourzending sneller te verwerken ivm de Carnavalsdagen.
Pluspunten
Alle afspraken nagekomen en snelle levering!! Top!
VerbeterpuntenGewoon lekker doorgaan en klantvriendelijk blijven!
Pluspunten
Pluspunten
Een goed bedrijf en betrouwbaar.
VerbeterpuntenDie zou ik niet weten.
Pluspunten
VerbeterpuntenRetour aanmelding, graag een reactie hierop en mail dat product retour is ontvangen.
Uitbreiding collectie met meerdere varianten oorbellen is wenselijk.
Bedankt voor uw feedback. Wij zullen uw wensen zeker doorspelen aan MelanO. Van de MelanO Vivid Collectie hebben wij recent nog oorstekers toegevoegd aan de collectie. Onze reactie inzake prijs. Wij hanteren laagste prijs garantie. Daarnaast krijgt u tot 50% korting op de MelanO Outlet artikelen.
Pluspunten
Goed contact bij retourzending.
Pluspunten
direct bericht van orderbestelling, ook van verzending ervan. snelle levering bericht van ontvangen retourzending goede verpakking snel geld terug. service zeer goed
VerbeterpuntenLastig om de goede kleur te zien op de site Ik begrijp dat het lastig is om goede kleuren op de site weer te geven
Pluspunten
Snelle levering en communicatie loopt prima
Pluspunten
Klant had MelanO sieraden elders gekocht dan bij ons. Wij hebben de klant dan ook geadviseerd om contact met MelanO op te nemen om de ring te laten nakijken op eventuele productiefouten.
geen
Onze reactie per email naar de klant: We hebben onderstaande feedback ontvangen waarbij je ons een onvoldoende hebt gegevens voor Nazorg en Garantie. Zover ik kan nagaan heb je hier geen gebruik van hoeven maken. Graag verneem ik dan ook of wij iets niet zijn nagekomen, waardoor je ons deze onvoldoende hebt gegeven. Reactie klant: u hebt gelijk foutief ingevuld. Helaas heeft de klant de waardering niet aangepast of kunnen aanpassen.
Pluspunten
Verbeterpuntenfoto's van ringen in zij-aanzicht. Kun je meteen zien hoe dik materiaal het is.
Bedankt voor je feedback. Indien je niet tevreden bent over de ontvangen sieraden mag je deze retour sturen en zullen wij het aankoopbedrag terug betalen. Van de Stainless Steel Ring Square die je bij ons hebt besteld staan er foto's van de ring in zij-aanzicht, en van elke breedte een aparte foto.
Pluspunten
Pluspunten
Sneller levering en communicatie
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.