Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en service
Pluspunten
Snelle levering en geen verzendkosten
Pluspunten
Overzichtelijk als er een keus gemaakt moet worden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel keuze voor settings
VerbeterpuntenOp site vertellen welke ring groot valt en welke klein. En het eventueel terugsturen of omruilen 1 malig gratis doen.
Pluspunten
Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen! Echt top!
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke website,alles makkelijk te vinden. Netjes afgeleverd.
Pluspunten
Overzichtelijke website. 's Avonds besteld, bestelling 2 dagen later in huis. Boven 100,- met track en trace te volgen en bovendien is een handtekening voor ontvangst vereist wat een gerust gevoel geeft omdat het pakje niet zomaar zoek kan raken.
VerbeterpuntenHet gratis met track en trace verzenden, zou verlaagd kunnen worden naar 50,-.
Pluspunten
Zie bovenstaande punten
VerbeterpuntenZorgen voor een juiste levering
Bedankt voor je feedback. Op de dag we we je bestelling hebben verzonden lag er nog 1 setting op de inpak-tafel. Alle bestellingen waren al afgegeven op het postkantoor. Op dat moment hebben we alle klanten die deze setting hadden besteld geïnformeerd dat het mogelijk zou zijn dat er een setting zou missen in het pakketje dat ze de dag erna zouden ontvangen. Dus nog voordat het pakketje was ontvangen waren de klanten al geïnformeerd. Helaas was het jouw pakketje waar deze setting in miste, en zodra je dit had gemeld hebben wij ook ook de setting naar je opgestuurd. Wij hadden dit niet eerder kunnen sturen, aangezien we op dat moment niet wisten welke klant de setting niet zou ontvangen.
Pluspunten
Duidelijk website, snelle bevestiging van de order. Communicatie over levertijd liet iets langer op zich wachten, maar toen ik ernaar vroeg kreeg ik prompt antwoord. De nazorg toen ik terugstuurde, was ook uitstekend. Bovendien een groot assortiment.
VerbeterpuntenCommunicatie over levertermijn had iets sneller gekund, maar dat beïnvloedt mijn mening over de geleverde dienst niet.
Pluspunten
Duidelijk, snel, je blijft goed op de hoogte van de bestelling
VerbeterpuntenJammer dat er een paar taalfouten op de website staan :-(. Dat doet af aan de professionaliteit....rest is super
Pluspunten
Erg netjes verpakt. Zeer tevreden
Pluspunten
Ik wilde wat ruilen, dat was super snel geregeld!
Verzend op tijd of meldt dat het langer duurt voor de betaling, dan is er keus! Verpak zo dat de inhoud ongeschonden aankomt....
N.a.v. de feedback hebben we contact opgenomen met de klant, aangezien we geen klacht via een mail of telefoon hadden ontvangen. Nu bleek dat het pakketje dat was afgegeven door PostNL helemaal beschadigd was, en het rubbertje niet meer om de schroefdraad zat. Klant had nog rubbertjes liggen en heeft deze gebruikt. De bestelling was ook binnen 2 werkdagen door SJD Jewelry verstuurd.
Pluspunten
Zeer goede service. Ook als iets niet goed is gegaan nemen even contact met je op. (Per mail). Goede kwaliteit service snelle reactie per mail.
VerbeterpuntenHet verzenden zelf goed opletten of je alles mee zend. Waarschijnlijk incident geweest.
Pluspunten
Toen product niet leverbaar was, adequate actie door gelijk mail te sturen. Product is alsnog een week later geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.