Pluspunten
Duidelijke website, goed te bestellen, vlotte levering, vlotte ruiling, en niet goed, vlot terug betaling van geld!
VerbeterpuntenZou het niet weten....
Pluspunten
mooie sieraden en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen idee
Ik bestelde 2xmelano-balletje; 1x blauw en 1x goud. IK ontving 1x blauw en 1x zilver, echter op de controle bon stond dat ze een blauwe en een gouden hadden gecontroleerd. Dat is raar. Na telefonisch contact ontving ik na 2 dagen alsnog het gouden-balletje en heb het zilveren-balletje retour gezonden.
Bedankt voor je feedback. Dit is een menselijke fout geweest, waarbij de persoon die je bestelling heeft ingepakt niet goed heeft gelezen om welke kleur bal dat het ging. Geheel de fout van SJD Jewelry, en uiteraard hebben we dit snel opgelost.
Pluspunten
snelle bezorging.
Verbeterpuntenwebsite layout kan mooier en duidelijker. Ik had een stud gekocht die op een ring geschoeft kon worden. Het was en cadeau voor mijn tweelingzus. Maar helaas is de stud er af gevallen en is ze hem nu al kwijt. Ze baalt er echt heel erg van.
Bedankt voor je feedback. We hebben je inmiddels een aantal dagen geleden een email gestuurd omtrent je feedback. Graag ontvangen we hier een reactie op om je zo eventueel verder te kunnen helpen. Inzake prijs, SJD Jewelry hanteert Laagste Prijs Garantie voor alle sieraden die je bij ons koopt.
Pluspunten
Duidelijke foto's, het menu klikt makkelijk open. Bestellen gaat eenvoudig.
VerbeterpuntenHet mag wat meer uitleg hier en daar. Bij de Melano collectie, de inspiratie sets...
Pluspunten
Alles prima
Pluspunten
Netjes geleverd
VerbeterpuntenMm van melano klopt niet...
Pluspunten
Gewoon alles volgens verwachting...
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering!
Pluspunten
Persoonlijke snelle communicatie. Vriendelijk personeel!
VerbeterpuntenDit is voor melano zelf, de crown zetting is niet erg stevig. Wel perfect opgelost door jullie!
Pluspunten
Snelle service en de site is overzichtelijk.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Goede communicatie
Pluspunten
Bestelt en snel geleverd en was precies wat ik wou
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.