Pluspunten
Alles prima
Pluspunten
Netjes geleverd
VerbeterpuntenMm van melano klopt niet...
Pluspunten
Gewoon alles volgens verwachting...
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering!
Pluspunten
Persoonlijke snelle communicatie. Vriendelijk personeel!
VerbeterpuntenDit is voor melano zelf, de crown zetting is niet erg stevig. Wel perfect opgelost door jullie!
Pluspunten
Snelle service en de site is overzichtelijk.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Goede communicatie
Pluspunten
Bestelt en snel geleverd en was precies wat ik wou
Pluspunten
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van de levering. Top!
Pluspunten
super bedrijf....ik heb een ring besteld van de cateye serie met gratis balletje erbij...heb dus meerdere balletjes er bij besteld..een hele snelle levering top!!!!!
Pluspunten
Prijs / kwaliteit verhouding is goed.
VerbeterpuntenGraag klantvriendelijker zijn bij verlies van een of meerdere settings. ( Binnen anderhalve week na aankoop 2 settings verliezen van de 7 stuks en deze niet uit coulance vervangen krijgen is wat mij betreft te weinig klantbetrokkenheid en slechte service).
Zoals u zelf al had aangegeven zijn de settings die u heeft verloren niet gekocht bij SJD Jewelry. Wij kunnen dan ook niet nagaan of de settings die u heeft verloren origineel MelanO zijn. U heeft 3 settings gekocht bij SJD Jewelry. Wij zouden het waarderen als u dan ook enkel SJD Jewelry beoordeelt en enkel de sieraden die u bij ons heeft aangekocht. Daarnaast hebben wij u op 29 september een mail gestuurd over de verloren settings, hierop hebben wij geen reactie van u gehad. Ik raad u dan ook aan om deze email te lezen en alsnog contact op te nemen met de juwelier waar u de verloren settings heeft aangekocht. Wij kunnen natuurlijk geen settings gaan vergoeden die u bij een andere winkel heeft gekocht.
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
Snel n.l. door de brievenbus en mooi verpakt
VerbeterpuntenWas de bol in de ring op de eerste ochtend al twee keer,en nu definitief kwijt. Dit wat betreft het product,levering prima
Bedankt voor uw feedback. Bij de RVS Cateye ring die u heeft gekocht is het erg belangrijk dat de ring niet te klein is, dan kan nl de ring uitzetten waardoor het balletje niet meer goed klemt. Daarnaast is het ook belangrijk dat het verwijderen en inbrengen van het balletje gebeurt door het naar beneden te duwen bij verwijderen en van beneden naar boven duwen bij het inbrengen. Indien u geen klik-geluid hoort bij het inbrengen zit het balletje niet goed vast. Mocht de ring om en of andere reden zijn uitgezet dan kunt u altijd de uiteinden van de ring ietwat bij elkaar duwen zodat het balletje weer goed klemt.
Pluspunten
Snelle levering, verzorgd verpakt.
VerbeterpuntenGeen verbeteringen nodig
Pluspunten
Snelheid
Verbeterpunten-
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.