Pluspunten
Communicatie over status en snelheid, verpakking zilveren zakje
VerbeterpuntenDoosje. Goedkope uitstraling.
Pluspunten
Overzichtelijke website!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
prima ring! alleen ring een maat te groot.
Verbeterpuntenik zou het niet weten... het blijft moeilijk om ringmaat goed in te schatten. verder prima service. klein detail: aangezien ik steeds twijfelde met bestellen moest ik eerst ring verwijderen, vervolgens dezelfde ring toevoegen met andere maat. Ik weet niet of het technisch mogelijk is maar zou fijn zijn als je je huidige bestelling kon wijzigen (ringmaat)
Bedankt voor je feedback. Helaas is het op dit moment technisch niet mogelijk om de ringmaat in de winkelwagen aan te passen. We zullen wel je verbeterpunt doorgeven aan de firma die de software maakt en onderhoudt.
Pluspunten
ik ben zeer tevreden. keurig op de hoogte gehouden over de status van verzending, en snel in huis.
Pluspunten
goede service!!!!
Pluspunten
zeer correct in het leveren van informatie en het bestelde product
Verbeterpuntende stenen vallen na enkele maanden (in mijn geval bij 2 ringen al na 2 maanden en 5 maanden uit het houdertje)
Bedankt voor je feedback. Echter worden er nu producten door jou beoordeelt die je niet bij SJD Jewelry hebt gekocht. Wij kunnen dus niet nagaan of dit legitieme MelanO producten betreft. Ik raad je dan ook aan om naar de winkel waar je de betreffende sieraden hebt gekocht terug te gaan.
Pluspunten
Snelle levering en goede aflevering en service
Verbeterpunten--
Pluspunten
Snelle reactie op verzoek iets te retourneren.
VerbeterpuntenTot op heden nog geen retourformulier ontvangen doch dit was in telefoongesprek wel toe gezegd. Na deze melding is dat direct opgelost.
Bedankt voor je feedback. We hebben je het retourformulier op 17-9 gemaild. We zullen de mail die we destijds hebben gestuurd nogmaals doorsturen.
Pluspunten
Vlotte levering, geen bezorgkosten
VerbeterpuntenBalletjes van cateye wijken zeer af van defoto. De kleuren zijn veel fletser dan op de foto. Heb 5 balletjes besteld, waarvan ik er 2 zeer tegen vind vallen, jammer. Terugsturen lijkt mij moeilijk. Verder zag ik als nieuwe klant niet dat ik een korting had kunnen krijgen, dit wordt niet vermeld als je een account maakt. Dus geen korting aangevraagd, zag het later pas.
Retour sturen gaat heel simpel. Je stuurt ons een kort berichtje, download het retourformulier, en dan kan alles op de post. Zodra wij de bestelling hebben retour ontvangen gaan wij over tot terugbetaling. De foto's die wij gebruiken zijn de originele MelanO product foto's. De nieuwe klanten-korting wordt op elke pagina vermeld en nog eens benadrukt tijdens het bestelproces.
Bedankt voor de feedback. Inzake prijs, wij geven laagste prijs garantie, dit kunnen wij doen omdat wij de laagst mogelijk toegestane prijs hanteren die MelanO toestaat voor alle winkels. Inzake communicatie, je hebt van alle status wijzigingen van de bestelling als het goed is een statusverandering ontvangen. Zover ik kan nagaan hebben wij geen vraag of andere soort mail van je gehad waarop we nog zouden moeten reageren. Als we toch een mail hebben gemist vernemen we dat graag.
Pluspunten
Mooi en snel thuisbezorgd.
VerbeterpuntenUitleg over hoe sluiting van ketting werkt. Het kan on mij liggen maar heb er wat moeite mee.
Pluspunten
Altijd vriendelijk, altijd overleg mogelijk, hebben ook prima ideeën en oplossingen. Gewoon even bellen of mailen.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.