Pluspunten
ik ben zeer tevreden. keurig op de hoogte gehouden over de status van verzending, en snel in huis.
Pluspunten
goede service!!!!
Pluspunten
zeer correct in het leveren van informatie en het bestelde product
Verbeterpuntende stenen vallen na enkele maanden (in mijn geval bij 2 ringen al na 2 maanden en 5 maanden uit het houdertje)
Bedankt voor je feedback. Echter worden er nu producten door jou beoordeelt die je niet bij SJD Jewelry hebt gekocht. Wij kunnen dus niet nagaan of dit legitieme MelanO producten betreft. Ik raad je dan ook aan om naar de winkel waar je de betreffende sieraden hebt gekocht terug te gaan.
Pluspunten
Snelle levering en goede aflevering en service
Verbeterpunten--
Pluspunten
Snelle reactie op verzoek iets te retourneren.
VerbeterpuntenTot op heden nog geen retourformulier ontvangen doch dit was in telefoongesprek wel toe gezegd. Na deze melding is dat direct opgelost.
Bedankt voor je feedback. We hebben je het retourformulier op 17-9 gemaild. We zullen de mail die we destijds hebben gestuurd nogmaals doorsturen.
Pluspunten
Vlotte levering, geen bezorgkosten
VerbeterpuntenBalletjes van cateye wijken zeer af van defoto. De kleuren zijn veel fletser dan op de foto. Heb 5 balletjes besteld, waarvan ik er 2 zeer tegen vind vallen, jammer. Terugsturen lijkt mij moeilijk. Verder zag ik als nieuwe klant niet dat ik een korting had kunnen krijgen, dit wordt niet vermeld als je een account maakt. Dus geen korting aangevraagd, zag het later pas.
Retour sturen gaat heel simpel. Je stuurt ons een kort berichtje, download het retourformulier, en dan kan alles op de post. Zodra wij de bestelling hebben retour ontvangen gaan wij over tot terugbetaling. De foto's die wij gebruiken zijn de originele MelanO product foto's. De nieuwe klanten-korting wordt op elke pagina vermeld en nog eens benadrukt tijdens het bestelproces.
Bedankt voor de feedback. Inzake prijs, wij geven laagste prijs garantie, dit kunnen wij doen omdat wij de laagst mogelijk toegestane prijs hanteren die MelanO toestaat voor alle winkels. Inzake communicatie, je hebt van alle status wijzigingen van de bestelling als het goed is een statusverandering ontvangen. Zover ik kan nagaan hebben wij geen vraag of andere soort mail van je gehad waarop we nog zouden moeten reageren. Als we toch een mail hebben gemist vernemen we dat graag.
Pluspunten
Mooi en snel thuisbezorgd.
VerbeterpuntenUitleg over hoe sluiting van ketting werkt. Het kan on mij liggen maar heb er wat moeite mee.
Pluspunten
Altijd vriendelijk, altijd overleg mogelijk, hebben ook prima ideeën en oplossingen. Gewoon even bellen of mailen.
Pluspunten
Snel en efficiënt zoals altijd.
VerbeterpuntenDe edelstenen verschillen nogal van kleur ten opzichte van de foto. De steen die ik toegestuurd kreeg verschilde amper van kleur ten opzichte van de steen in roze kwarts.
Bedankt voor je feedback. De halfedelsteen balletjes kunnen inderdaad nogal afwijken van de foto vanwege de natuurlijke eigenschappen, dat is ook de reden waarom we dit ook vermelden in de categorie voor de betreffende sieraden. Indien een MelanO product niet is wat je ervan verwacht mag je deze natuurlijk altijd terug sturen. Stuur ons dan even een kort berichtje en download het retourformulier op www.designer-jewelry.nl/downloads.
Pluspunten
Snelle reactie op het ontbreken van een setting bij de levering; zelfs telefonisch contact op zondag. Klasse! Zeer snelle nalevering van het produkt.
VerbeterpuntenDuidelijke omschrijving /foto van het produkt . De zirkonia setting is op de foto doorzichtig en in werkelijkheid niet mat zoals geschreven maar melkwit
Pluspunten
VerbeterpuntenGeprinte Ringmaat niet geheel nauwkeurig waarschijnlijk afhankelijk van de printer
Pluspunten
Het is gewoon hartstikke leuk dat je steeds een andere steen op je ring kan doen.
VerbeterpuntenDe stenen laten makkelijk los. Ik ben nu al 2x een steen verloren omdat de lijm heeft losgelaten. Dan is 20 euro opeens toch best veel. Ik heb nu maar een kleinere/plattere steen gekozen in de hoop dat die niet zo snel los laat.
Bedankt voor uw feedback. MelanO geeft 2 jaar garantie op de sieraden. Indien een steen loslaat van de setting valt dit normaal gesproken ook onder garantie. U heeft recent 1 setting bij SJD gekocht, indien de steen van deze setting heeft losgelaten kunnen wij deze na ontvangst van het schroefgedeelte van de setting gratis voor u vervangen. Ditzelfde kunt u ook doen bij de winkel waar u de andere settings heeft gekocht. Wij zullen nog per email of telefoon contact met u opnemen hoe verder af te handelen.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.