Pluspunten
Snelle afhandeling, duidelijke communicatie. Dit verhoogd de betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenHet collier heeft een andere sluiting dan op de foto. Op basis van de foto zou ik dit niet gekocht hebben, maar de sluiting in de omschrijving gaf de doorslag. Mensen kijken over het algemeen eerst de plaatjes en dan zou dit collier misschien onterecht afvallen. Ook is de kleur van het staal vrij donker, vind ik wel jammer.
Pluspunten
Snelle levering in een leuke verpakking. Niets op aan te merken.
VerbeterpuntenDe website vond ik af en toe nog een beetje zoeken, maar ziet er verder prima uit.
Pluspunten
zeer snelle levering kan niet beter
Pluspunten
Helemaal niets aan te merken, allemaal perfect geregeld.
Pluspunten
ze zijn snel met versturen en wanneer je ze mailt ontvang je direct wat terug zelfs op zondag
VerbeterpuntenIk heb het verkeerde product gekregen, heb een Melano Magnetic ring besteld met een steentje, de ring is te groot geleverd en de steen is een ander kleur nummer. Zij beweren dat de steen de steen is die ik besteld heb ma na dit zelf nogmaals gekeken te hebben is het toch echt een ander nummer en andere kleur! Kreeg een witte in plaats van een beige/bruine. Daarnaast hebben ze me ring 1 maat groter gestuurd en bij het contact opnemen vertelde ze me dat de ring maat die ik besteld heb niet meer leverbaar was, toevallig is er toen een andere verkeerde opgestuurd in plaats van dit van te voren te melden aan me. Ze willen niet toegeven dat dit bewust is gedaan, maar dat dit met toeval gebeurd is. Ik bestel hier niks meer, ook het geld zou ik terug krijgen wanneer ze me pakket ontvangen hadden maar tot op heden nog steeds niks gezien!
Telefonisch contact gehad met klant. Verteld dat wij nooit zonder overleg ander sieraden versturen. Op de dag dat wij de retourzending hebben verwerkt hebben wij het aankoop bedrag terug betaald. Klacht is dan ook naar tevredenheid van de klant opgelost.
Pluspunten
Snelle goede service-mooi verpakt ook!! Erg tevreden!!
VerbeterpuntenGeen-alles helemaal prima!
Pluspunten
Altijd top! Met alles!
Pluspunten
heel snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klantenkorting en goede communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk toen ik belde met een vraag.
Pluspunten
Snelle en prima levering!!
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Goede service, snelle levering.
Pluspunten
Vlugge levering en mooie producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie na een mail
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.