Pluspunten
Ik heb een kapotte hanger ontvangen, die zonder problemen kosteloos (behalve de postzegels voor retour zenden) werd vervangen.
Pluspunten
de kwaliteit van de elastiekjes zijn erg goed
Verbeterpuntende eerst keer had ik het binnen 2 dagen thuis bezorgd via tnt en de tweede keer heb ik 5 dagen moeten wachten n moest ik 5,95 betalen omdat het nu via dhl moest hoe kan dit verschil zo groot zijn ps bij tnt moest ik 2,95 bezorg kosten betalen
Pluspunten
Vooral de communicatie heb ik als erg prettig ervaren. Snel antwoord op vragen. Bestelling vrijwel direct verzonden en een setting omruilen was ook geen probleem. Dit was de 2de keer dat ik heb besteld en ga het zeker vaker doen,
VerbeterpuntenHelaas kon ik niet met creditcard betalen. Dat heeft bij online aankopen wel mijn voorkeur. ander puntje vind ik dat je een mailtje moet sturen voor het aanpassen van je kortingspercentage. Dat zou mijns inziens automatisch moeten gebeuren.
Pluspunten
Levering volgens afgesproken termijn.
VerbeterpuntenMijn bestelde product (loom) was binnen een dag kapot!
Pluspunten
Ik had t product retour gezonden en kreeg super snel mijn geld weer terug !!
VerbeterpuntenHelaas viel t product erg tegen
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenLoom valt snel uit elkaar
Pluspunten
Niet al te duur, gratis verzenden, maar je moet voor een minimaal bedrag kopen. Dat vind ik een beetje jammer. Een artikel was kapot, het kapotte onderdeel is per direct vervangen.
VerbeterpuntenOok bestellingen onder een bepaald minimum zouden moeten kunnen. Daar komen dan eventueel wel verzendkosten bij.
nvt
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
alles correct geleverd
Pluspunten
Mooie site en zeer snelle, perfecte levering.
Pluspunten
Supersnelle levering. En goede kwaliteit sieraden.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.