Pluspunten
Pluspunten
Beste online melano webshop die er is met de meest uitgebreide collectie.
VerbeterpuntenGeen
Bij de eerste keer duidelijk vermelden of er verzendingskosten moeten betaald worden zodat dit niet later nog eens gebeurd, zo worden pakjes sneller verstuurd
Er stond bij de Loomsets vermeld dat deze voor alle adressen in België niet konden worden verstuurd via reguliere post en daarom gekozen diende te worden voor Bpost pakket of Kiala. Omdat u toch had gekozen voor gratis verzending, hebben we u dus meteen gecontacteerd op 25 mei. Voor zover ik kan nagaan heeft u daarna 13 dagen gewacht met het overschrijven van de betaling, wat dus heeft geleid tot de vertraging.
Pluspunten
Goede
Pluspunten
gratis verzending. leuke cadeauverpakking. mooie en duidelijke site.
geen ontvangst gehad
Klant heeft helaas geen huisnummer ingevuld bij het afleveradres. Wij gaan contact opnemen met BPost om alsnog het pakket te achterhalen en af te leveren bij de klant.
Pluspunten
Besteld en het werd geleverd
VerbeterpuntenEr zat bijna een week tussen de bestelling en de levering, heb even gedacht dat het onderweg gestolen zou kunnen zijn. In zijn totaliteit vind ik de armband met 2 balletjes best duur gezien het materiaal, het 1e balletje van de armband was al snel verloren. Maar goed de drager is er blij mee.
Bedankt voor uw feedback. Helaas hebben wij geen controle over de snelheid van PostNL. Wat betreft de prijs, wij gaan uw mening zeker doorspelen aan MelanO. SJD Jewelry hanteert de laagst toegestane prijzen van MelanO, daarom kunnen wij ook altijd laagste prijs garantie geven.
Pluspunten
Snelle verzending, geen verzendkosten
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Snelheid, terugsturen, afhandelden van een vraag per mail..
VerbeterpuntenKleur is in het echt toch anders dan op de foto, maar ik kan me voorstellen dat dat niet anders lukt..
Bedankt voor je feedback. Kleuren van de ontvangen sieraden, zeker als het gaat om Edelsteen sieraden kunnen afwijken. Dit heeft meerdere redenen. Omdat het een natuurproduct is kan de kleur afwijken, maar ook beeldinstellingen en monitoren kunnen van invloed zijn op de kwaliteit van de afbeelding. Daarom is het ook nooit een probleem om een ruiling te doen bij SJD Jewelry.
Pluspunten
prima gergegeld
Verbeterpuntende porto kosten was mijn niet duidelijk dat ik deze achteraf moet betalen. dit maakt het mider aantrekelijk.
Verzendkosten gold enkel voor Loomsets die werden verzonden naar België. Dit stond ok bij het product vermeld. Inmiddels hebben wij de manier van verpakken aangepast, zodat we weer alle sieraden en sets die wij aanbieden zonder verzendkosten leveren in Nederland en België.
Pluspunten
Dit is een prima bedrijf. Ik kan altijd rekenen op een goed product en een zeer snelle levering.
VerbeterpuntenAbsoluut geen verbeterpunten te noemen
Pluspunten
De service is goed en snel, product aanbod is voldoende. Men krijgt altijd antwoord op een mail/opmerking!
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Snelle levering Netjes verpakt
Pluspunten
Bij elke stap van de transactie werd je op de hoogte gehouden door een mail. Dat is zeer prettig, zeker bij een eerste keer.
VerbeterpuntenEr zijn niet zo snel verbeterpunten te noemen.
Pluspunten
Leuk dat er gewerkt wordt met kortingscodes en een cadeautje. Snelle levering. Producten komen goed overeen met de afbeeldingen.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.