Pluspunten
Netjes binnen een week geleverd..
VerbeterpuntenAls er op de doos staat niet door de brievenbus kan gedaan worden moeten ze het ook niet doen want er had wel wat breekbaars in kunnen zitten en danwas het nu kapot geweest.
Pluspunten
Pluspunten
reeds korting bij eerste bestelling
Verbeterpuntenmisschien meer echte foto's in daglicht genomen van de balletjes. soms moeilijk in te schatten hoe het er echt zal uitzien
Pluspunten
U reageert snel op emails
VerbeterpuntenU duurt erg lang over terugstorting van het geld van geretourneerde producten, slordig.
Bedankt voor uw feedback. We hebben uw sieraden 5 juni retour ontvangen. Hierover hebben wij u ook geïnformeerd op 5 juni. Op 7 juni hebben wij het aankoop bedrag terug gestort. Dit is binnen 2 dagen na ontvangst!
Pluspunten
goede service prima levering
Verbeterpuntenop de website bij de zilveren cateye ring van 100 euro staat dat ik een gratig cateye mag super natuurlijk maar is dat dan bovenop de twee die ik uit moest kiezen? nu heb mijn dochter de blauwe als gratis gekregen dus 2 blauwe maar ik wilde hem zoals op het plaatje dat is verwarrend
Pluspunten
Mooie sieraden, betaalbaar en actueel
VerbeterpuntenMeer variatie in armbanden
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke berichtgeving over de status van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs
Verbeterpunten3 dagen wachten is lang tegenwoordig
Pluspunten
Goede prijzen, mooie sieraden, veel keus
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en goed contact via de mail
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, leuk presentje erbij en toen ik vragen had ben ik zeer vriendelijk en correct geholpen aan de telefoon. Ik woon op Vlieland, maar had het pakketje razendsnel in huis! Top!
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.