Pluspunten
Ongelooflijke service én na-service!! Super-vriendelijke dame!! Er werd onmiddellijk telefonisch en via mail contact opgenomen omdat er iets niet meer was! Ik mocht zelf contact opnemen. Ik ben een meer dan tevreden én blije klant!! Ga ZEKER nog via deze site kopen. Prachtige juwelen ook!!
Kleuren wijken iets af van wat je op de site ziet
Pluspunten
TOP TOP TOP!!!! Kan niet beter!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt!
Verbeterpuntenhelaas geen kadootje bij de bestelling...., misschien vergeten??
Bedankt voor uw feedback. Wij zijn uw cadeautje inderdaad vergeten toe te voegen. One excuses hiervoor. Wij gaan het uiteraard wel nasturen.
Pluspunten
Ik heb niks te klagen. Tot nu toe altijd alles keurig netjes verzorgd en op tijd ontvangen.
Pluspunten
Keurige updates van je bestelling. Snel en netjes geleverd
Pluspunten
snelle actie en prettig contact
Pluspunten
Goede informatie over verloop van bestelling. Prima hulp bij mislukte betaling en goede hulp bij snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Snel in huis, voldeed helemaal aan mijn verwachting
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Makkelijke website, goede opvolging en snelle levering
Pluspunten
Het was prima geregeld snelle bezorging en goed verpakt.
Pluspunten
Pluspunten
De snelle levertijd en het goed verzorgde pakketje.
Pluspunten
Overzichtelijke website, uitgebreide collectie, uitstekende communicatie en betrouwbaarheid. Levertijd erg snel en je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
VerbeterpuntenDe settings eerst checken voordat het verzonden wordt. Bij mij viel helaas het steentje eruit. Maar het omwisselen voor een nieuwe gaat dan weer perfect! Mijn complimenten.
Bedankt voor uw feedback. Heel erg spijtig dat uw setting reeds beschadigd was bij ontvangst. Uiteraard hebben wij een niet defecte setting naar u verstuurd, maar is deze helaas tijdens transport beschadigd geraakt. Het is uiteraard aan ons om te zorgen dat de settings nog beter verpakt worden, en de doosjes zullen dan nu ook met nog meer opvulchips worden gevuld.
Pluspunten
Snelle levering en ring is precies als op de foto (heb ik nog wel eens anders meegemaakt bij andere leveranciers)
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle en goede levering, kreeg ook een mailtje dat er eentje verkeerd geleverd was en ik daardoor een dag langer wachten moest. Top zaak
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.