Pluspunten
Goede levering, stevig ingepakt.
VerbeterpuntenHet verzenden duurde wel lang vergeleken andere internet sites, ik heb de verkeerde kleur steentjes van de ring gekregen en het "cadeautje" viel een beetje tegen.
Bedankt voor uw Feedback. U heeft op 1-5 om 19.42 uur bestelling geplaatst, wij hebben deze bestelling op 2-5 verstuurd. Indien u de bestelling niet heeft ontvangen op 3-5, dan heeft helaas PostNL er langer over gedaan dan zou moeten.
Pluspunten
Hele goede service! Goede communicatie. Snelle afhandeling.
Pluspunten
Supersnel en groot aanbod
VerbeterpuntenWeet ik eigenlijk niet.
Pluspunten
Altijd bereikbaar voor vragen! Top!
Pluspunten
Leuk ingepakt + gratis verzending echt een top site ik ga zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Ga zeker weer bestellen.
VerbeterpuntenHeel goed bedoeld is de bestelling anders afgeleverd dan gevraagd, nl aangetekend en geen brievenbuspost. Daardoor vertraging omdat het pakket op het postkantoor gehaald moest worden. Helaas te laat om als verjaardagscadeau te geven. Helaas is na verzending geen andere oplossing meer mogelijk.
Bedankt voor uw feedback. We hebben uw bestelling inderdaad aangetekend en verzekerd verzonden, terwijl uw bestelling via brievenbus post had moeten worden verzonden. Wij zullen voor uw toekomstige bestellingen op voorhand contact opnemen voor eventuele wijzigingen.
Pluspunten
had verkeerde maat besteld, kon zonder probleem erg snel geruild worden.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Pluspunten
Enorm snelle reactie nav vraag per mail
Pluspunten
Heel netjes telefonisch geholpen
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Geen verzendkosten en snelle levering!
Pluspunten
Prima prijs en prima service.
Pluspunten
Netjes ingepakt, er moest wat geruild worden, daar is ook heel snel op gereageerd.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.