Als ze zeggen hoe hoger bon bedrag hoe meer kado's van waarde, is het heel flauw dat je alleen maar een plastic armbandje krijgt wanneer je ongeveer 6 producten koopt voor meer dan 100 euro.
Bedankt voor uw feedback. Het GRATIS cadeau wat u heeft ontvangen is een originele Silis armband met een advies verkoop prijs van € 14,95.
Pluspunten
I.v.m. miscommunicatie fout gelopen, maar keurig en begripvol opgelost, dank u wel.
Pluspunten
Makkelijk omruilen, snelle communicatie. Klantvriendelijk.
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden. Snelle en goede levering.
Pluspunten
De aflevering kan inderdaad aan post hebben gelegen. Excuus.
VerbeterpuntenMisschien nog sneller afleveren
Bedankt voor uw feedback. U heeft op 15-4 om 17 uur besteld. Wij hebben uw bestelling op 16-4 verzonden. Als het goed is heeft u ook een verzendbevestiging per email ontvangen op 16-4. Voor ons is het niet mogelijk om nog sneller te verzenden. Wellicht heeft PostNL uw bestelling niet afgeleverd op 17-4, maar helaas hebben wij daar geen invloed op.
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
alles ging naar wens
VerbeterpuntenHelaas zat er geen extra cadeau bij .Op de site stond dat als je boven een bepaald bedrag bestelde dat je dan extra steentje kreeg maar helaas die zitten er niet bij .Een kleine terleurstelling
Bedankt voor uw feedback. Alle bestellingen boven € 24,95 ontvangen inderdaad een cadeautje bij de bestelling. Uw bestelling voldoet ook aan deze voorwaarden, wij zullen u dan ook het cadeautje nasturen.
Pluspunten
Zeer goede communicatie, vlot en zeer snel.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ik ben super geholpen. Snelle reactie op mijn mail. Geweldig
Pluspunten
Had rek terug gekregen maar toch mijn spullen gekregen later keurig betaald
Pluspunten
Bestellingen worden altijd goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering en grote collectie van melano ringen en stenen.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.