Pluspunten
Zeer snelle levering , goed verpakt
Pluspunten
Snelle versturing met goede verpakking van de ringen e.d.
VerbeterpuntenDe losse steentjes in de ringen raak je gemakkelijk kwijt.
Bedankt voor uw feedback. Normaal gesproken mogen de steentjes zeker niet gemakkelijk verloren gaan. Indien gewenst kunnen wij uw magnetic ring door MelanO laten nakijken op een eventueel probleem waardoor een setting niet goed blijft zitten.
Pluspunten
goede en snelle service
Pluspunten
Een kleine onduidelijkheid tijdens het bestellen werd via e-mail snel opgelost.
VerbeterpuntenDe prijzen van de balletjes voor cat-eye ringen zijn (m.u.v. die voor 2,95) behoorlijk aan de hoge kant, gezien de kleine maat van de balletjes, 8mm.
Bedankt voor uw feedback. De Zirkonia en Edelsteen balletjes zijn inderdaad duurder dan de Cateye balletjes, dit heeft te maken met het materiaal waar de balletjes van gemaakt zijn. Maar u betaald nooit teveel bij SJD Jewelry aangezien wij Laagste Prijs Garantie geven.
Pluspunten
prima , snel en goede prijs kwaliteit verhouding, goede communicatie over levering
Pluspunten
Supersnelle levering en nog mooier als dat op de site te zien is :)
Pluspunten
bij telefonisch contact goed geholpen.
Pluspunten
Je krijgt duidelijk mail wanneer alles is verwerkt en verzonden. Mijn pakket is helaas naar het verkeerde adres gestuurd, dus ik zal nog even moeten afwachten hoe dit afloopt.
Bedankt voor uw Feedback. Graag wil ik toelichten dat het pakket naar het door u opgegeven adres is gestuurd, echter het door u ingevoerde huisnummer bleek niet correct. Het blijft natuurlijk heel vervelend voor u. We hopen dan ook op de eerlijkheid van de ontvanger, en dat deze alsnog contact met ons opneemt als hij/zij het pakketje ontvangt. Het pakketje is voorzien van een pakbon waarop al de gegevens van SJD Jewelry staan vermeld. Zo kunnen wij het alsnog bij u laten bezorgen.
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering en geen verzendkosten. Mooi verpakt en een leuk korting systeem.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en snelle levering
VerbeterpuntenEen scherpere/duidelijke foto van de steentjes die op de ringen passen,
Pluspunten
- snelle levertijd - denkt mee aan wat je bestel van Melano kwa kleuren
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.