Pluspunten
- Snelle levering - Netjes verpakt - Goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Hele goede snelle service , vrijwel meteen na de bestelling een bevestings mail en een super snelle levering maandag besteld en woensdag al in huis, een prachtige IXXXI ring !
Graag wel reageren op een vraag!
Bedankt voor uw Feedback. U heeft helemaal gelijk, we zijn inderdaad de vraag die u had geplaatst in het opmerkingen veld van uw bestelling vergeten te beantwoorden. Wij zullen uw vraag alsnog per email beantwoorden.
Niet te leveren kleuren van bolletjes van de site halen.
Bedankt voor uw feedback. Wij halen bewust geen sieraden van de site als ze niet voorradig zijn. Zo kunnen onze bezoekers nl alle MelanO sieraden blijven zien. Indien een sieraad tijdelijk niet voorradig is wordt dit vermeld bij de omschrijving van het betreffende sieraad.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie via de mail, gelijk antwoord op vragen, nette afhandeling!
VerbeterpuntenZo nu en dan misschien een aanbieding? : )
Bedankt voor uw feedback. Er loopt al enige tijd een actie waarbij een gratis Silis Armband kan worden besteld vanaf een bepaalde bestelbedrag. Daarnaast hebben wij een permanente korting voor onze vaste klanten.
Pluspunten
Houden je op de hoogte
VerbeterpuntenGeen of evt meer korting
Bedankt voor uw Feedback. We hebben zowel een korting voor alle nieuwe klanten, als een permanente korting voor vaste klanten. Een uitgebreide uitleg vind u op www.designer-jewelry.nl
Pluspunten
Alle melano sieraden zijn leverbaar
VerbeterpuntenIk heb nu 2x iets besteld. Qau levertijd maakt het niet uit of je kiest voor gratis verzending of voor 24 levering. Op dinsdag besteld en op zaterdag pas in huis ondanks 24 uurs levering
Bedankt voor uw feedback. U heeft 1 bestelling geplaatst met het email adres waarmee u deze feedback heeft geplaatst. Deze bestelling heeft u in de namiddag op 31-12-2013 besteld om deze tijd was er geen mogelijkheid meer om te verzenden. Deze bestelling hebben wij binnen 2 werkdagen verzonden, dat was vrijdag 3 januari, en u heeft deze zaterdag 4 januari ontvangen. Dat is binnen 24 uur na verzending, zoals aangegeven.
Pluspunten
Snel, goed, betrouwbaar. Accuraat in klantcontact. Mooie spullen. Er wordt gedaan aan klantenbinding (korting, armbandje erbij) en dat werkt! Verpakking is zeer in orde.
Pluspunten
keurig en snel ontvangen, mooie site met goede kleuren
Verbeterpuntenhad 2 cadeautjes erbij zitten, zou leuk zijn als die melano-cadeauzakjes erbij geleverd kunnen worden door een vinkje aan te klikken
Pluspunten
Duidelijke communicatie via mail over je bestelling. Nette afhandeling, ook als het product helaas niet past.
Pluspunten
netjes verpakt en snel verzonden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Foutje super goed opgelost.....
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.