Pluspunten
Netjes verpakt. Snelle levering
Pluspunten
Goede afspraken gemaakt via mail. Snelle reactie ook.
Er zijn geen verbeterpunten. Webwinkel is zeer zeker aan te raden
Pluspunten
Geen verzendkosten. Heel veel keus. In de winkel is vaak geen keus.
Pluspunten
zoals aangegeven snel
Pluspunten
Ruime collectie
Pluspunten
Duidelijk over levertijd en voorraad
VerbeterpuntenNiet alrijd helder over combinatie mogelijkheden. Je moet zoeken naar info.
U heeft op 26-12 uw bestelling geplaatst, wij hebben op 27 uw bestelling aangetekend en verzekerd verstuurd. Uw heeft deze bestelling op 28-12 in ontvangst genomen. Wij hebben geen emails van u ontvangen waarbij u vragen en of opmerkingen heeft geplaatst die betrekking hebben op nazorg en garantie. Daarnaast hanteren wij laagste prijsgarantie voor alle sieraden die wij verkopen. Internet links naar alle MelanO Collecties en uitleg vind u op de homepage, op de info pagina en op MelanO pagina.
Pluspunten
Gewoon heel goed
VerbeterpuntenZijn er niet
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Ondanks de drukke Kersttijd, toch nog ruim op tijd in huis. Super!
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering.
VerbeterpuntenWellicht duidelijker kleur beschrijven op site.
Pluspunten
Veel keus en snelle levering
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling supersnel ontvangen. dank!
Pluspunten
Ik benbijzonder tevreden over de duidelijkheid van de status van de bestelling, de kwaliteit en de snelheid van leveren. Ik kom zeker terug.
VerbeterpuntenKan ik Niet bedenken.
-Stuur pas de beoordeling als het product geleverd is -PostNL onbetrouwbare partner. Zou dinsdagmiddag geleverd worden, nu is het zaterdag en nog niet geleverd
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw frustratie maar u oordeelt nu echter over de snelheid en betrouwbaarheid van PostNL, en niet over SJD Jewelry. Wij hebben uw bestelling 1 werkdag na besteldatum Aangetekend en verzekerd verzonden. Hierover heeft u ook een verzendbevestiging mail en track en trace link gekregen. Wij hopen dan ook dat PostNL uw bestelling snel zal leveren. Wij hebben inmiddels wel een onderzoek laten starten naar uw pakket.
Pluspunten
Meteen antwoord terugkrijgen per mail, snelle levering, netjes en leuk verpakt
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering ondanks de eindejaarsperiode, zeer klantvriendelijk personeel!
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.