Pluspunten
Bestelling is ondanks de feestdagen heel snel geleverd.
Bedankt voor uw feedback. We hebben onze prioriteit de laatste dagen gezet op het tijdig verzenden van alle bestellingen i.v.m. de Kerstdagen. Nu zijn wij bezig om alle resterende emails af te handelen. U heeft inmiddels vanavond ook een email ontvangen met alle benodigde gegevens om uw sieraden retour te sturen.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk kon niet goed herleiden dat de ring uit twee gedeelten bestaat. Moest een nabestelling dien voor het tweede gedeelte.
Bedankt voor uw feedback. Bij de MelanO Twisted Ringen staat erbij vermeld dat deze standaard worden geleverd exclusief Setting.
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenBeter anticiperen op de kerst drukte
Bedankt voor uw feedback. We hebben uw bestelling op op 16-12 om 22.55 uur ontvangen, uw bestelling is op 18-12, 's morgens verstuurd. Graag ontvangen wij van u een bericht hoe snel u van ons had verwacht in deze drukke tijd dat het wordt verzonden? Alvast bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
goed bereikbaar toen ik ontdekte dat ik de verkeerde maat had besteld, snelle correctie en zeer vlotte levering! Bedankt.
Pluspunten
Mooie, duidelijke site. Goede uitleg bij ieder product. Inmiddels aantal collega's deze site doorgegeven voor aankopen.
VerbeterpuntenNiets!
Pluspunten
Alles!
Pluspunten
Heel goed en sneller dan verwacht
Pluspunten
Zeer snelle service gelijk een reactie dat de bestelling is overgekomen. Verpakking uiterst precies en verzorgd. Kortom mij zien jullie terug!
VerbeterpuntenTot noch toe geen.
Pluspunten
Snelle levering en het was duidelijk waar mijn bestelling bleef.
Pluspunten
prettige website korte levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zoals bij iedere bestelling is de kwaliteit weer uitmuntend.
VerbeterpuntenIk mis een uitverkoop hier en daar. Bij een sieradenwinkel in Castricum is er nu sale waarbij de speciale editie van de Cameleon lijn is afgeprijsd (de sterren hangers en ringen). Dat zou leuk zijn.
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben de uitverkopen niet gespecificeerd in een bepaalde categorie, maar laten deze staan in de bestaande categorie. Wellicht dat we dit in de nabije toekomst gaan veranderen.
Pluspunten
Ik heb via internet SJD online.nl ontdekt en ik ben erg tevreden over de snelheid en levertijd. Ik had een sieraad verkeerd besteld en ik kreeg keurig een mail met een retour formulier. Binnen een paar dagen kreeg ik het juiste sieraad in huis en dat tIjdens de drukke kerstperiode. Prima! ik ben zeertevreden en zal zeker familie/ vrienden en kennisen jullie aanbevelen.
VerbeterpuntenDe site ziet er prima uit. Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
snelle levering en had iets verkeerd besteld meteen gemaild en ze hadden meteen gereageerd en veranderd voor mij een 10
Verbeterpuntenzou tot nu geen weten
Pluspunten
Heel blij met d super snelle levering. Was ook heel leuk verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Nemen altijd contact op als iets niet geleverd kan worden of later geleverd wordt dan verwacht.
Pluspunten
snelle service, duidelijke voorwaarden
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.