Pluspunten
Snelle levering ondanks de feestdagen.
VerbeterpuntenNa het ontvangst van mijn bestelling heb ik weer een nieuwe bestelling geplaatst. Jammer dat ik nu pas een kortingscode ontvang. 5% korting is toch 5%.....
Bedankt voor uw feedback. U krijgt inderdaad eenmalig 5% korting na het invullen van de Kiyoh Feedback. Maar u kunt ook gebruik maken van onze permanente kortingsmogelijkheden. Voor meer informatie klik op het tabje Korting.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik had een niet passend element besteld en daar werd ik op gewezen. Heel fijn, deze service.
Pluspunten
Vlugge levering. Zonder verzendingskosten. Probleemloos bestellen.
VerbeterpuntenDat je met overschrijvingsformulier ongeveer 10 dagen na levering kunt betalen;
Pluspunten
Duidelijke foto's op de website en ondanks de kerstdrukte erg snelle levering. Super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle service. Correcte, vriendelijke behandeling Eigenlijk allemaal wat hierboven staat Was eerste bestelling.
VerbeterpuntenIk heb een eerste bestelling gedaan. Dus tot nu toe kan ik geen verbetertips aangeven. Het was wel zo dat er een verkeerde grote steentje geleverd was. Maar dit is correct opgelost. Voor het terug sturen geen verzendkosten hoeven te betalen. Juiste maat ontvangen. Prima.
Pluspunten
Na een klacht dat er iets kapot was kreeg ik snel bericht op mijn mail en was er een snel een nieuwe.
Ondanks drukte, toch snel mijn pakketje binnen
Pluspunten
Er was een probleem om mijn product te leveren, en ze hebben mij een ander product voorgesteld. Zeer tevreden over de voorgestelde oplossing en de snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, producten waarheidsgetrouw weergegeven op de website.
Pluspunten
Snelle reactie via de mail. Snelle levering. Scherpe prijzen. Fijne kortings mogelijkheden.
Pluspunten
Bestelde onderdelen waren reeds in elkaar geschroefd. met andere woorden, meteen klaar om als cadeau te geven toppie !!
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.