Pluspunten
Top site. Duidelijke omschrijvingen van de producten en super snelle levering.
Pluspunten
Bij de bestelling had ik iets fout gedaan en hierover werd ik meteen gebeld. Super, de bestelling werd veranderd en super snel opgestuurd.
Pluspunten
Had ringen besteld, deze waren te groot. Na een nieuwe bestelling geplaatst te hebben, waren deze de dag erna al bezorgd. Super!
Pluspunten
Snelle levering! Goed verpakt. Klasse!
VerbeterpuntenJammer dat mijn korting van de vorige bestelling maar zo kort geldig was. Deze producten bestel ik niet iedere maand. Zat een half jaar tussen.
Bedankt voor uw feedback. Voor uw Kiyoh beoordeling krijgt u inderdaad een kortingscode die tijdelijk geldig is, maar we hebben ook permanente kortingsmogelijkheden voor onze vaste klanten. Kijk op www.designer-jewelry.nl/DesignerFriends voor meer informatie. Vanaf 1x bestellen voor slecht € 40,- komt u al in aanmerking voor een levenslange korting bij SJD Jewelry.
Pluspunten
Snel en super service bij retour
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
snelle verzending, in een bubbeltjesfolie envelop. op de hoogte gehouden via mail.
Bedankt voor uw feedback. Verpakking is inderdaad belangrijk. We versturen balletjes in beschermende bubbel enveloppen, en andere sieraden in brievenbus dozen gevuld met opvulchips. Zo blijven de sieraden altijd goed beschermt tijdens transport. Daarnaast worden alle bestellingen geleverd in een mooi zakje en eventueel een sieraden doosje. Zo is het iedere keer weer een kadootje dat u van ons ontvangt.
Pluspunten
Mooie ring en erg leuk verpakt thuisbezorgd. Snelle levering.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Ik had een artikel besteld welke niet bij de ring hoorde die ik had gekozen en deze kon ik zonder problemen retourneren.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Goede levering. Service prima. Een aanrader.
Pluspunten
Gewoon super
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar, persoonlijke benadering. Ging bij mij met betalen iets mis, waardoor ring nog niet betaald was. Werd toch geleverd, waarbij in persoonlijke mail werd aangegeven dat ervan uitgegaan werd dat ik deze zsm zou betalen. Heb dat uiteraard ook gedaan. Zie je niet vaak.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle beantwoording van vraag Directe terugkoppeling bij bestelling Track-trace Mogelijkheid tot retourneren Netjes verpakt, inclusief de kaartjes/artikelnrs
Bedankt voor uw feedback, we zijn echter zeer verbaast over de lage cijfers. U had een verkeerde maat ring besteld, en wij hebben deze gratis voor u omgeruild. Wij hebben daarna geen enkele vraag of klacht van u ontvangen. Indien het niet uw bedoeling was om zulke lage cijfers te geven wil ik u verzoeken deze aan te passen. Bij voorbaat dank hiervoor.
Pluspunten
Perfecte staat van aflevering, snel. Product klopt met de afbeelding op de website.
VerbeterpuntenGeen, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet blijft lastig om een ringmaat te bepalen. Heb goed gemeten maar hij is toch iets te klein.
VerbeterpuntenGeen
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.