Pluspunten
mooi aanbod, snelle levering, tot hiertoe goede service. Heb wel moeten terugzenden wegens te groot. Hoop op snelle retour
Verbeterpuntende afmetingen van de ringmaat is zeer moeilijk te bepalen aan de hand van het aangeboden formulier
Bedankt voor uw feedback. Ruilen is nooit een probleem bij SJD Jewelry. Het is belangrijk dat het formulier 1:1 wordt geprint. Het formulier is ook slechts een hulpmiddel net als de andere tips die we geven. De beste optie is altijd om een bestaande goed passende ring na te meten met een schuifmaat. Ons inziens is het cijfer 6 nog maar net voldoende. Kunt u ons aangeven wat in uw ogen nog verbeterd zou moeten worden om uw cijfer omhoog te krijgen? Alvast bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
gewoon goed en snel
Verbeterpuntennog niet
Pluspunten
Gratis verzending.
Pluspunten
Pluspunten
Snel en goede service.
Pluspunten
zeer vlotte aankoop via web en levering per post
Pluspunten
Goede communicatie. Duidelijke site.
VerbeterpuntenIk kreeg per ongeluk een verkeerde ring, terwijl het goed op de order en bon stond. Dat kan gebeuren en het wordt geruild.
Bedankt voor uw feedback. Indien wij per abuis een verkeerd sieraad sturen wordt dit natuurlijk omgeruild. Wij vergoeden ook de kosten voor retourzending.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Communicatie via mail, wordt de volgende dag beantwoord. Goede service! Melano-kwaliteit is prima.
VerbeterpuntenKorting bij de eerste bestelling staat niet zo duidelijk aan gegeven. Deze over het hoofd gezien en hierover een mailtje gestuurd. Alsnog de korting kunnen krijgen.
Bedankt voor uw feedback. U geeft ons voor de categorie prijs het laagste cijfer. Wij hanteren echter laagste prijsgarantie. Samengevat houdt dit in dat als u een sieraad vind dat ergens anders wordt aangeboden voor een lagere prijs wij u hetzelfde sieraad aanbieden voor dezelfde prijs + nog eens 5% extra korting.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen idee of het technisch mogelijk is, maar de kleur van mijn kraal was in echt duidelijk anders dan op site...
Bedankt voor uw feedback. Product foto's kunnen inderdaad wel eens afwijken van de balletjes die worden ontvangen. Dit heeft meerdere oorzaken. Veel van de balletjes en settings hebben natuurlijke eigenschappen, daarnaast zijn de kleurinstellingen van het beeldscherm ook van invloed. Daarom is het bij SJD Jewelry ook nooit een probleem om uw sieraden te retourneren indien een sieraad niet is kleur of vorm heeft wat u ervan verwacht.
Pluspunten
Zeer vlotte verwerking van de bestelling
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Pluspunten
goeie omschrijving bij de ringmaten, ik jad bij jewelz more dezelfde ring besteld maar totaal de verkeerde maat waardoor ik hem uiteindelijk bij jullie besteld heb
Pluspunten
Goede webshop, snelle levering
VerbeterpuntenMis de halfedelstenen in de collectie van Melanoringen
Bedankt voor uw feedback. Wij bieden de gehele MelanO Collectie online aan. Wij hebben u dan ook een email gestuurd met de link waar u de betreffende balletjes kunt vinden.
Bedankt voor uw feedback. U heeft al meerdere bestellingen bij ons geplaatst, en zover ik kan nagaan hebben wij geen vraag of klacht ontvangen. U geeft ons echter een onvoldoende voor kennis en vakmanschap. Graag ontvangen wij van u meer informatie waarom u ons met een onvoldoende waardeert. Alvast bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
Goed verpakt
Verbeterpunten-
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.