Pluspunten
Snelle levering,vandaag besteld morgen in huis. Goed verpakt past mooi door de brievenbus.
Pluspunten
I think the jewelry is unique and well made; I appreciate the customer support and the shipping was very timely. Thank you!
Pluspunten
Goede afhandeling van klachten
Pluspunten
Snelle service, prima op de hoogte gehouden status en mooi product!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
er was een verkeerd item bezorgd ,terug gestuurd om om te ruilen, bleek bij tnt uit envelope gehaald te zijn ,maar toch het goede item opgestuurd gekregen.Hartelijk dank hiervoor.
Pluspunten
Snelle levertijd, goed product
VerbeterpuntenOp de website staat de levertijd niet specifiek vermeld.
Bedankt voor uw feedback. In principe zijn alle sieraden uit voorraad leverbaar. Indien ze niet leverbaar zijn, dan is het betreffende sieraad ook niet bestelbaar. Mocht er onverhoopt toch een sieraad zijn besteld dat niet leverbaar is dan nemen wij zsm telefonisch of via email contact op met.
Pluspunten
Supersnelle levering Was goed en netjes verpakt
VerbeterpuntenOp de site zijn sommige kleuren niet goed te zien. Hierdoor dacht ik een andere kleur te hebben gekocht dan ik heb gekregen.
Bedankt voor uw feedback. Vanwege de natuurlijke eigenschappen van de Half Edelstenen en Zirkonia's kan de kleur van de foto inderdaad afwijken. Dit staat ook vermeld bij de betreffende sieraden. Mocht u een sieraad hebben ontvangen en het is niet naar uw tevredenheid, mag u dit sieraad gewoon terug sturen en wordt het omgeruild, of wordt het aankoop bedrag aan u terug betaald.
Pluspunten
Jullie scherpe prijs spreekt mij erg aan. Jullie schelen zeker de helft met de juwelier bij ons in de stad. Ook de gratis verzendkosten is een groot pluspunt.
Pluspunten
prima site eenvoudig te betalen concrete bevestiging van het bestelde/betaalde goede info over het verzenden prompte levering no nonsence, helemaal goed
Verbeterpuntenzeker niet, houden zo
Pluspunten
Snelle levering, correcte afhandeling
Pluspunten
Ze doet wat ze zegt en alles zit goed verpakt
VerbeterpuntenPakketje iets kleiner en het kan door de brievenbus
Bedankt voor uw feedback. De brievenbusdoosjes die wij gebruiken voldoen aan de maten van brievenbuspost die door PostNL zijn vastgesteld, en passen door alle brievenbussen die voldoen aan de maten die door PostnNL zijn opgesteld.
Pluspunten
Betrouwbaar en goed mailcontact.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie en terugbetaling op retourzending.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering, goede service, website duidelijk en aangenaam.
VerbeterpuntenKiala punten laten kiezen tijdens de afhandeling van de bestelling
Bedankt voor uw feedback. Het invullen van het Kiala punt via de webshop staat nog steeds op onze to-do lijst, maar is systeem technisch op dit moment nog niet mogelijk .
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.