Pluspunten
Super mooie oorbellen. Ik ben er erg blij mee! Goed van kwaliteit en de snelheid waarmee ik ze binnen kreeg is top! Hartelijk bedankt.
Pluspunten
Hetgeen ik had besteld is vlot bezorgd en kon gewoon door de brievenbus. Ideaal.
Pluspunten
Zeer snelle service!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Pluspunten
Makkelijk online aankopen Snelle en verzorgde levering
VerbeterpuntenVoor de Belgische klanten, mogelijkheid om via bancontact te betalen.
Bedankt voor uw feedback. Uw voorstel voor een aanvulling van de betaalwijze gaan wij zeker in overweging nemen.
Pluspunten
Snelle levering en goede hulp aan de telefoon
VerbeterpuntenDe kleuren van de cateyes bedriegen een beetje op de site ! Maar ze zijn mooi maar hadden ze anders verwacht
Pluspunten
in 1 woord, gewoon super
Pluspunten
Superservice!
Pluspunten
Goed meegedacht en snelle levering
Pluspunten
Ik weet nog niets over de kwaliteit maar kan enkel zeggen dat alles prima verzorgd is en dat de afspraken stipt nagekomen worden. Hele fijne telefonische contacten gehad met Monique.
Pluspunten
zelf fout besteld is zeer snel omgeruild voor de juiste
Pluspunten
Snelle levering. Goede verpakking. Ik was niet tevreden over de produkten, maar dat was gewoon persoonlijke smaak. Had in principe niet met SJD jewelry te maken. Goed op de hoogte gehouden van levering via mail.
VerbeterpuntenIk heb aangegeven dat ik geld terug wil voor de eerste levering die niet beviel. Hoop dat het bedrag snel wordt teruggestort.
Thank you for your feedback. You valued the craftsmanship at 5 out of 10, and as we got only good feedback from you by email, we are a bit surprised by that outcome. Can you please give us some more information regarding this topic or please change if applicable. Thanks in advance.
Pluspunten
Duidelijke site Makkelijk betalen No nonsens leveren
- de levertijd is niet helemaal conform de afspraken. - de armband werd geleverd in een zakje. Geen cadeaupapier, geen mooi doosje, etc. Dat viel erg tegen.
Bedankt voor uw feedback. Uw bestelling is 1 dag later dan onze richtlijnen aangeven verstuurt. Door een interne communicatie fout zijn wij vergeten u hierover te informeren. De kado verpakkingen kunt u apart bij bestellen. Nergens wordt er vermeld dat uw bestelling wordt verpakt in kado papier. Maar als een klant hierom vraagt is dat zeker mogelijk. Alle bestellingen worden verzonden in een Organza zakje, en de zilveren en Stainless Steel ringen en hangers in een SJD sieraden doosje.
Pluspunten
Het werd netjes ingepakt bezorgd. Werd een aantal keren gebeld om door te geven hoe het er voor stond. (hij moest nog even naar de groothandel omdat hij het zelf niet meer op voorraad had). Super netjes. Mocht ik weer wat nodig hebben..!
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.