Pluspunten
Direct contact. Goede uitleg en oplossinhsgericht.
VerbeterpuntenLet op dat je niet te veel mailt. Telefoontje is misschien sneller/prettiger.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden! Met name de service (ik had eerst het verkeerd product besteld maar kon eenvoudig geruild worden), gratis verzending en het vriendelijke personeel waren echt top!
Pluspunten
Hele goeie service! Werd om 8 uur s avonds ingelicht over iets! Super netjes
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
de balletjes voor de melano ring verlies ik regelmatig doordat de opening van de ring toch iets te groot wordt. Ik duw de uiteinde van de ring regelmatig aan zoals wordt geadviseerd.
Bedankt voor uw feedback. Bij de MelanO Cateye Ringen is het belangrijk dat u het MelanO balletjes van onder in de ring naar boven inbrengt. Zo voorkomt u dat de uiteinden van de ring uit elkaar wordt gedrukt, waardoor het balletje niet meer goed klem zit. Daarnaast het is ook belangrijk dat de ring niet te klein is, want dit veroorzaakt ook uitzetting van de uiteinden van de ring. Een uitgebreide uitleg vind u op www.designer-jewelry.nl/melano-cateye-collectie
Pluspunten
Netjes afgeleverd
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Zeer goeie en snelle service !!!!
Pluspunten
zeer snelle levering en allerte medewerkers betreft de maten van de balletjes
Pluspunten
Snelle service, leuk in de cafeauverpakking wat ik gevraagd had.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Geen verzendkosten
Pluspunten
Snelle levering, goede verpakking
VerbeterpuntenLBij de settings wat duidelijker zeggen wat het verscil is.tussrn 6 en. 8 mm.
Pluspunten
prijs en snelle levering
Pluspunten
Hij pakt niet overal de sterrentelling maar ik vond het heel snel geleverd en ook de service top
Pluspunten
-zeer goede communicatie advies en welwillendheid via de telefoon -zeer snelle levering -ook via mail merk je dat men met je bestelling bezig is, je voelt je persoonlijk geholpen alsklant! -heb reeds veel publiciteit gemaakt voor Melano ,maar kocht voordien in winkels in Belgïe. Vanaf nu via internet bij SJD !
Pluspunten
bij telefonisch contact duidelijke uitleg, ook werd goed geinformeerd over goede maat(verschil tussen ouder en nieuwe model)
Verbeterpuntenkreeg nog een standaard mail over order die al geannuleerd was
Pluspunten
Was snel in huis goed in gepakt top dus
VerbeterpuntenHeb ik niet sorry
Pluspunten
prima service en communicatie
Pluspunten
Overzichtelijke website, afrekenen ging vlot en de communicatie van moment van het ontvangen van de door mij geplaatste bestelling t/m de levering was geruststellend.
Pluspunten
Reactie aan mij gegeven over dat de ketting niet door beide hangers past. Hierdoor kon ik de maat van de ketting aanpassen.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.