Pluspunten
Erg prettig dat ik de producten die, eenmaal aangekomen, wat tegenvielen, makkelijk kon ruilen. Semi-persoonlijke contact is ook erg prettig.
Pluspunten
Snelle verzending, goede service
Pluspunten
Positief: de zichttermijn van 21 dagen
Pluspunten
Leuk verpakt en mooie kwaliteit. Voelt elke keer als een kadootje!
Pluspunten
Direct antwoord bij vragen Retouren worden snel afgehandeld en duidelijke instructies
Pluspunten
Nog extra gebeld, om door te geven dat er geen setting bij zat of ik dat wel wist! Heel netjes!
Pluspunten
De bestelling wordt snel bezorgd! Er wordt snel gereageerd als er vragen of opmerkingen zijn.
VerbeterpuntenWanneer er iets mis is met een product moet dit volledig worden opgelost door jullie, nu zijn er ook nog taken voor de klant. Dit vind ik niet netjes
Bedankt voor uw feedback. De reden dat wij u vragen een retourfomulier in te vullen is dat wij, zodra het pakketje is ontvangen, precies weten van wie het afkomstig is en waarom het retour is gekomen. Zo kunnen wij dit in zeer korte tijd afhandelen. Dmv het invullen, dat wij u inderdaad hebben verzocht, krijgt u sneller uw sieraden retour. Indien u voor dit proces verbeterpunten heeft horen wij dit graag.
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering
VerbeterpuntenSneller antwoord op email
Pluspunten
Excellent service. Thank you
Pluspunten
snelle levertijd , mooi ingepakt
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik iets bij SJD jewelry heb besteld, prima service, inmiddels al weer iets besteld.
Pluspunten
Bepaald product niet op voorraad. Daardoor kreeg ik een hetzelfde product alleen groter. Voor de prijs van de kleinere versie van het product. Klasse!
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.