Pluspunten
Snelle en correcte levering. Mooie producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Snel, vriendelijk en heel klantgericht
Pluspunten
super snelle levering, prettig contact! als de klant een vergissing maakt dan wordt er alles aan gedaan om het goed op te lossen! top service
Pluspunten
Goed en stevig verpakt. Niet duidelijk wat er in zit wat ik positief vind
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Ik had een bestelling gedaan en later (na betaling) bleek dat enkele stukken niet meer voorradig waren. Misschien kan dit aangepast worden via de website dat als iets niet voorradig is, je dit simpelweg niet meer kan bestellen.
Pluspunten
De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Grote keuze, veel meer dan in de winkels. Na het bestellen is het traject via de post ook heel goed te volgen. Per mail nog extra attent gemaakt op verzending.
VerbeterpuntenIk kon niet echt duidelijk zien op de website of het op voorraad was, waardoor duidelijk zou worden dat het meteen of heel snel verstuurd zou gaan worden.
Bedankt voor uw feedback. Normaal gesproken zijn alle producten die u kunt bestellen ook leverbaar. Mochten wij het niet op voorraad hebben dan halen we het dezelfde dag nog op bij MelanO. Als MelanO het ook niet op voorraad heeft zetten we het product op tijdelijk niet leverbaar, en kunt u het ook tijdelijk niet online bestellen.
Pluspunten
de site is heel overzichtelijk en er is een groot aanbod, ik vind het heel fijn dat er makkelijk ook telefonisch contact mogelijk is zodat ik eventuele vragen snel beantwoordt krijg, zeer vriendelijk en behulpzaam, met zorg verpakt, snel in huis.
Verbeterpuntenhet is jammer dat sommige artikelen niet op voorraad zijn zoals het 10 mm hartje wat ik besteld heb, maar ik heb het geduld om erop te wachten aangezien jullie zo;n klantvriendelijke service hebben, en ik vertrouwen in jullie heb. Ik weet niet zo snel hoe je dat zou kunnen verbeteren?
Bedankt voor uw Feedback. Als een product niet op voorraad is, dan gaan wij dezelfde dag nog bij MelanO langs om na te zien of zij het op voorraad hebben. Mocht het zoals in uw geval toch ook bij MelanO niet op voorraad zijn dan zetten wij het product op tijdelijk niet leverbaar.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.