Pluspunten
Ik had een vraag en werd er op zondag persoonlijk voor opgebeld om deze naar tevredenheid te beantwoorden en tegemoet te komen.
Pluspunten
Het is 2013 en de service wordt overal minder maar deze service door Monique uitgevoerd is helemaal geweldig. Ben er van onder de indruk en voelde mij daardoor een belangrijke klant. IK ga zeker in mijn omgeving dit verhaal delen en jullie aanbevelen.
Pluspunten
Snelle reactie. Snelle verzending. Goed en snel mailcontact.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Melano balletjes voor mijn moeder gekocht. Ze vond ze geweldig!
VerbeterpuntenDrukkers voor de armband mag iets uitgebreider. Bijvoorbeeld goedkleurige drukkers.
Pluspunten
erg snel, geen verzendkosten en netjes verpakt
Pluspunten
Het product werd snel geleverd. Ik heb (nog) geen gebruik gemaakt van de nazorg en garantie. En ik hoop dat dat ook niet nodig is.
Pluspunten
bestelling kwam niet compleet aan, waarschijnlijk eruit gepikt door vervoerder. na telefonisch contact werd er gelijk gezorgd dat er nieuwe artikelen verzonden werden. zeer nette service!
19-2 Pakket verzekerd verstuurd, 22-2 pakket verloren gemeld door klant. Eerstvolgende werkdag 25-2 klacht gedeponeerd bij Bpost. 26-2 hebben wij nogmaals contact opgenomen met Bpost inzake deze klacht. 28-2 Klant nog niets ontvangen, met klant afgesproken alles nogmaals te sturen op 1-3 aangezien alles toch verzekerd was verstuurd. 1-3 pakket alsnog afgeleverd door Bpost. Probleem opgelost.
Pluspunten
Netjes verpakt, prima mail contact
VerbeterpuntenIn de vakantie ook bestellingen versturen. Had het nu voor valentijnsdag besteld en was dus te laat binnen. Voor mij geen heel groot probleem, maar toch zonde
Bedankt voor uw feedback. We hadden op de homepage van de webwinkel vermeld dat we gedurende de krokusvakantie geen bestellingen zouden versturen. Zo zouden de bezoekers nog voordat ze een eventuele bestelling zouden plaatsen al op de hoogte zijn dat een bestelling niet verstuurd zou worden gedurende deze periode. Wij hopen dan ook dat u toch nog heeft kunnen genieten van uw Valentijn. Veel plezier met uw sieraden.
Pluspunten
Duidelijke mail over wanneer besteld en verzonden
Pluspunten
snelle levering overzichtelijke site.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik ben echt super goed geholpen en heb al mijn vragen dadelijk beantwoord gekregen echt een ongelooflijke service en site
Pluspunten
Uitstekende communicatie-snelle en perfecte service!
Verbeterpuntenheb een aantal cateyes balls besteld en deze verschillen toch wel sterk de één tegen de andere in schoonheid!
Bedankt voor uw feedback. Indien de ontvangen balletjes niet de kleur hebben die u ervan verwacht mag u deze natuurlijk omruilen, wij hanteren een zichttermijn van 21 dagen. Indien gewenst sturen we u een retour formulier toe.
Pluspunten
Netjes en snel geleverd zonder veel verzendkosten
VerbeterpuntenChunks los in een zakje, 1tje had een klein beschadiging
Bedankt voor uw feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u beschadigde artikelen ontvangt. Indien gewenst kunnen wij u een retour formulier toe sturen en ruilen we het artikel om. Verzending via reguliere post is gratis bij SJD Jewelry.
Na bestelling heb ik een week lang niets gehoord. Helaas geen automatisch antwoord dat ze met vakantie waren,
Bedankt voor uw feedback. Wij hadden de vakantie periode vermeld op de homepage van onze webwinkel, om onze klanten zo nog op de hoogte te brengen van een vertraagde verzending nog voordat men een bestellling zou plaatsen en het dus geen verrassing zou zijn dat door de vakantie periode de bestellingen later zouden worden verzonden.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.