Vlotte levering

Mooie oorbellen besteld. Heel tevreden. Mooie kwaliteit. Snelle levering. Mooie feestverpakking.

Goeie service!

Goeie communicatie, snelle verzending en extra aandacht voor inpakken en verzenden. heel blij mee!

Mooi verpakt en snel geleverd..!!

Mooie ringen..(en ze blijven mooi) Leuk verpakt en snel geleverd. Fijn dat er extra rubber ringetjes bij zitten, altijd handig.!

Mooi product, snelle levering

Mooi product en ondanks kerstdrukte zeer snelle levering!

Bestelling snel verzonden en ontvangen.

Bestelling dag erna al ontvangen. Netjes verpakt.

Snel levering en duidelijke communicatie

Snel levering en duidelijke communicatie

Snel geleverd,aanrader

Snel gelevrd, en ook nog een extra verassing bij de bestelling, super

Mooie sieraden en snelle service

Mooie sieraden en een snelle service

Prima service!

Snelle levering. Netjes en degelijk verpakt. Zeer overzichtelijke site. Kortom: niks op aan te merken.

Mooie site, snelle levering en vriendelijke klantenservice

Zoals boven beschreven en dan ook nog leuk verpakt met een kleine attentie. Zal er zeker vaker bestellen.

Gekregen wat ik ervan verwachtte.

Gemakkelijk website, snelle levering.

Goed en snel

Netjes geleverd goed verpakt. Online duidelijke info. Betaling prima geregeld.

Snelle beantwoording op vragen snelle verzending

Aan te bevelen webshop!

Duidelijke website en snelle levering. De bestelde ringen waren leuk verpakt en er waren een aantal elastiekjes bijgesloten om te voorkomen dat de vulringen gaan schuiven om de basisring.

Hele snelle goede levering

Prima ervaring met vragen goed en snel geholpen.

Goede service, groot aanbod en producten werden snel en netjes verpakt geleverd.

Snelle levering en ik ga hier zeker vaker mijn sieraden bestellen!

Super mooie ring en snel geleverd

Wacht nog steeds op mijn 2 bestellingen.

Op 30 nov zou de eerste bestelling onderweg zijn. Heb het nog steeds niet ontvangen. Bij eerste mail kreeg ik een antwoord. Bij de tweede niet. Dus tot nu toe zou ik het niet aanbevelen

Mooie producten tegen een scherpe prijs

De post werkte helaas niet mee, maar het was een leuke verassing mijn bestelling in een klein geschenkdoosje te krijgen.

Super goede service

Ik shop graag bij SJD Jewelry, slaag er eigenlijk altijd. De service is super goed, ik krijg vlot reactie op vragen.

Super service

Correcte afhandeling en bestelling heel snel geleverd

Zeer mooi collectie ben erg blij met mijn aankoop.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.