Pluspunten
Communication and follow up excellent
VerbeterpuntenIncrease number of discounted packaged options
Pluspunten
Duidelijke communicatie naar klant toe, snelle levertijd.
VerbeterpuntenBetere bereikbaarheid per telefoon.
Pluspunten
Duidelijk site en snelle levering.
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenprijs goedkoper op een andere site
Wij hanteren laagste prijs garantie! Er kan dus geen enkele officiele MelanO dealer goedkoper zijn dan ons. Zie de voorwaarden in onze Webwinkel. Daarnaast geeft U een onvoldoende op Personeel en Nazorg. U heeft op geen enkel wijze contact met ons gehad, of gebruik hoeven te maken van onze garantie of nazorg. Kunt U ons aangeven waar wij volgens u hebben gefaald. Wij waarderen uw reactie.
Pluspunten
Snel en goed geleverd
levertijd van dhl waserg slecht
Bedankt voor uw Feedback. DHL heeft 1 dag later geleverd dan haar normale schema zoals aangeven op de FAQ pagina van onze Webwinkel. DHL is niet de snelste, maar wel altijd heel betrouwbaar en goedkoop.
nee
Pluspunten
ruime keuze en snel geleverd.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levertijd. Bij vragen snelle afhandeling cq reactie.
Verbeterpunteneventueel een systeem bedenken (digitaal) dat men bijv. bij een opbouw van de Melano serie kan zien hoe iets staat. bijvoorbeeld een goud glans ring met een grote setting met een zwarte rand en een bepaalde kleur setting.
Bedankt voor uw Feedback en uw goede idee. Wij zullen gaan onderzoeken welke mogelijkheden wij hierin hebben, en in hoeverre het systeem technisch realiseerbaar is.
Pluspunten
netjes en snel geholpen.
Pluspunten
Duidelijke \\`folders\\` op de site. Eerlijke prijzen. Zeer snelle levering. Bij jullie is kwaliteit: \\``Doen wat jebelooft!\\`` Gerard Prins, Veenendaal
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering, goed verzorgd en prima prijs. Super
Pluspunten
de artikelen waren er leuk/mooi verpakt goede service bij mij was er een balletje te weinig afgeleverd en deze werd kosteloos toegestuurd de volgende dag
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.