Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en mooie sieraden
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenDe website is overzichtelijk maar kan qua layout nog professioneler.
Pluspunten
Livraison très rapide, conforme à la commande, très jolis bijoux, bonne communication concernant la commande et son suivi jusqu`à la livraison.
Pluspunten
Ontzettend snelle levering prijs prima
Pluspunten
Snelle en adequate afhandeling van de order. Reageren snel en erg behulpzaam op gestelde vragen.
VerbeterpuntenNee, niets veranderen.
De verpakking had beter gekund. Meer beschermdmateriaal toevoegen dan de produkten zo los in een doosje zonder vulmateriaal
Bedankt voor uw feedback. Normaal gesproken vullen wij al de ledige ruimte van de brievenbusdoos aan met zogenaamde opvulchips. Blijkbaar is dit bij uw zending niet gebeurd, onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Klantvriendelijk en servicegericht
Pluspunten
Super snelle reactie op email. Daarnaast ook snelle bezorging.
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering en dienst naverkoop is ok. Alleen graag je juiste goederen leveren zoals besteld is.
Verbeterpuntenjuiste goederen leveren
Bedankt voor uw feedback. Graag hadden wij meer informatie inzake de onvoldoendes. U heeft 7 stuks 8mm balletjes besteld en ontvangen, maar achteraf bleek dat u 10mm balletjes nodig heeft. Wij hebben deze kosteloos voor u vervangen. Kunt U ons aangeven wat wij hadden kunnen doen zodat u Betrouwbaarheid en Afspraken nakomen met een voldoende zou hebben gewaardeerd? Inzake u reactie bij verbeterpunten. wij hebben inderdaad 1 x 12mm balletjes verkeerd geleverd, maar ook deze door ons is vervangen.
Pluspunten
Snel antwoordt op mijn vraag. Alles op voorraad! Snelle levering en netjes verzorgd verpakt!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Binnen een paar dagen geleverd
VerbeterpuntenMeer artikelen
Pluspunten
Overzichtelijke website, duidelijk omschreven. Zeer snelle en goede levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk denk dat het moeilijk te verbeteren is , maar wij zaten thuis dus zo n bol te bestellen op een Melano ring en dan is het moeilijk in te schatten hoe groot iets is. Uiteindelijk hadden we een bol van 10 mm besteld, maar een maal thuis hadden we eigenlijk toch nog devies grotere bedoeld. Ik ha d thuis een schuifmaatje moeten hebben. Maar dat is du
Pluspunten
Snelle reactie en levering
VerbeterpuntenLanger termijn om te ruilen ivm kado doen
Pluspunten
snelle leevering
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.