Pluspunten
Ruime keuze van in mijn geval Melano.Snelle en duidelijke afhandeling. Fijn dat je als klant weet waar je aan toe bent.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer goede communicatie, en zeer snelle levering! Zeker aan te raden !
Pluspunten
bestellingen waren vlot binnen, retouren duurde voor mijn gevoel allemaal wat langer.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw feedback. We hebben gisteren uw retour zending ontvangen, en vandaag de nieuwe zending naar u opgestuurd. Helaas komt het wel eens voor dat TNT er iets langer over doet om post te bezorgen, wij hebben hier geen invloed op. Er is laatst in het nieuws geweest dat TNT post bezig is met een reorganisatie waardoor deze vertragingen kunnen optreden.
Pluspunten
De bestelling is helemaal prima gegaan, super vriendelijke mensen aan de telefoon. Had de bestelling na 2 dagen al thuis ontvangen. Ben er helemaal blij mee. Hartelijk dank.
Pluspunten
Goede service en een snelle bezorging!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heb een vraag gemaild direct nadat ik iets besteld had. Kreeg vrijwel direct antwoord en men heeft mij later zelfs nog gebeld. Mijn vraag is naar tevredenheid opgelost en ik kreeg het bestelde binnen 2 dagen thuisgestuurd
Pluspunten
snelheid,netjes en betrouwbaar
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede informatie en snelle service
VerbeterpuntenGeen. Tips misschien is track en trace handig zodat je kan zien wanneer het pakketje bezorgd wordt.
Pluspunten
Snelle levering. Persoonlijke benadering per telefoon en e-mail.
Pluspunten
Snelle en juiste levering.
Verbeterpunten-.
Pluspunten
snelle levering, doen niet moeilijk over ruilen
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering.
Pluspunten
Goede en snelle service. Prima bedrijf dus.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levertijd en snelle reactie op mijn vragen. De niet ingevulde punten betreffen zaken waar ik nog geen ervaring mee heb opgedaan.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, prima communicatie.
Pluspunten
Snelle reactie, duidelijke mails en na 1 dag product in huis.
VerbeterpuntenNee, helemaal prima
Pluspunten
Snelle goede levering, geen verzendkosten.
VerbeterpuntenNVT
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.